Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

"Αγαπητά μας παιδιά, σεβαστοί γονείς"

Οι Ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου
Των Πέντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων
Οι ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ιερού ναού των Πολιούχων μας Πέντεκαίδεκα ιερομαρτύρων Κιλκίς θέλουν να εκφράσουν και δημοσίως τα συγχαρητήρια εις τους μαθητές και τους γονείς αυτών δια την επιτυχία σας να εισαχθείτε εις στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας και αντίστοιχα στις σχολές της επιλογής σας. 

Αγαπητά μας παιδιά σας ευχόμαστε καλή φοίτηση και καλές σπουδές, προσευχόμαστε όπως ο Κύριος μας να σας χαρίζει υγεία, χαρά, ευτυχία, επιμονή και υπομονή στην νέα σας φοιτητική ζωή, οι Άγιοι Πέντεκαίδεκα Ιερομάρτυρες οι πολιούχοι μας να είναι συνοδοιπόροι σας και οι πρεσβείες της Παναγίας μας να σας σκέπουν και να σας φυλάτουν πάσας τας ημέρας της ζωής σας.

Συγχαρητήρια και στα παιδιά τα οποία διαγωνίστηκαν, αλλά δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Παιδιά μου μην απελπίζεστε, η ζωή είναι δική σας καθώς και οι ευκαιρίες επίσης, θα έχετε μπροστά τον χρόνο να προετοιμαστείτε καλύτερα και με την βοήθεια του Θεού και τις πρεσβείες των Αγίων μας του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχετε την χαρά της εισαγωγής σας στις σχολές των επιλογών σας, και η χαρά σας δική μας χαρά. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.