Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων στο Κιλκίς

Ο Πρόεδρος της (ΠΟΠΣ) Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων κ. Βαβουγυιός Παναγιώτης θα πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη στο Κιλκίς όπως παρακάτω.

1. Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου. Άφιξη στο Κιλκίς συνεργασία με το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Απίστευτα αδικήματα - "Μάδησαν" το δημόσιο - 1.005 ημέρες έλειπε από τη δουλειά του υπάλληλος


Η ενίσχυση της πειθαρχικής ευθύνης στη δημόσια διοίκηση και η επιτάχυνση των πειθαρχικών διαδικασιών αποτελούν βασικές προτεραιότητες για το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Με την επίτευξη των στόχων αυτών αποκαθίσταται το κύρος και η αξιοπιστία των δημοσίων υπαλλήλων, που στη μεγάλη τους πλειοψηφία επιτελούν με εντιμότητα και συνέπεια τα καθήκοντά τους, ενώ ενισχύεται και η αποτελεσματικότητα της δημόσιας διοίκησης.

Συνάντηση του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου με Γκουντενούδη

Συνάντηση του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου στο γραφείο του νέου Δημάρχου Παιονίας κ. Γκουντενούδη Χρήστου είχαν σήμερα Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Κολιώνης Χρήστος μαζί με μέλη του Δ.Σ. ώστε να του ευχηθούν Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του Δήμου που έχει αναλάβει και να φανεί αντάξιος των προσδοκιών όλων των συμπολιτών που του εμπιστεύτηκαν την ύψιστη θέση του Δημάρχου του Δήμου Παιονίας.

"Κύριοι Υπουργοί, οφείλετε άμεσα να πάρετε θέση" νοσοκομεία στο νομό Κιλκίς

Καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) εναντίον του Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ Θρασύβουλο Βεντούρη.
Η ΠΟΕΔΗΝ, τα Σωματεία Εργαζομένων του Γ.Ν.Κιλκίς και του Γ.Ν. Γουμένισσας, οι φορείς και κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται εντόνως για την συστηματική απαξίωση των δύο Νοσοκομείων του Νομού από το Υπουργείο Υγείας και τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ.

Πανελλαδική στάση εργασίας της ΠΟΕ - ΟΤΑ την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014


Με επιτυχία και ευχάριστη διάθεση υλοποιήθηκε η Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων στη Γουμένισσα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ» Γουμένισσας με πρωταγωνιστές τα νεαρά σε ηλικία μέλη του Συλλόγου υλοποίησε στις 13 & 14 Αυγούστου Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση που φέρει τον τίτλο «Νεανικές Πρωτοβουλίες και Τοπική Ανάπτυξη μέσα από την Παράδοση και τον Πολιτισμό».

Εκδρομή του τοπικού τμήματος Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στην Αδριανούπολη

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διοργανώνει διήμερη εκδρομή στην Αδριανούπολη 27 – 28 Σεπτεμβρίου 2014. Τιμή συμμετοχής 60 ευρώ. Περιλαμβάνει μεταφορά με πούλμαν, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με πρωινό, ξεναγήσεις, Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6972214186 και 6949714213.

Ο Διοικητής της 4ης Υ.ΠΕ. κ. Θρασύβουλος Βεντούρης μιλά στη Γνώμη

Δείτε αύριο Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 στη Γνώμη συνέντευξη με τον Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ. κ. Θρασύβουλο Βεντούρη, σχετικά με το θέμα των Νοσοκομείων του νομού Κιλκίς.

Μετάθεση του «Κερνάμε Κιλκίς» για τις 2-5 Οκτωβρίου

Το Επιμελητήριο Κιλκίς ανακοινώνει ότι η ημερομηνία διεξαγωγής του Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς» μετατίθεται κατά δύο εβδομάδες, ήτοι για τις 2 με 5 Οκτωβρίου 2014, λόγω τεχνικών κωλυμάτων.

Συναντήθηκαν και τα είπαν Κολότσιος και Γεωργαντάς

Με τον βουλευτή κ. Γ. Γεωργαντά είχε συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Κολότσιος. Στη συνάντηση ήταν παρών ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ανδρέας Βεργίδης.

100 δόσεις για όσους χρωστούν ως 15.000 στα Ταμεία

Δεν είναι όλα τα χρέη εισπράξιμα και κυρίως δεν είναι τα μεγάλα ποσά. Έτσι όλα δείχνουν ότι για τους μικροοφειλέτες, για εκείνους δηλαδή που δείχνουν επιθυμία να πληρώσουν τις οφειλές τους θα υπάρξει ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών

Ο Μύθος Ενδύεται…

Οι τελειόφοιτοι του τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ένδυσης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας εμπνέονται από τους Ελληνικούς Μύθους και δημιουργούν το δικό τους ένδυμα.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Σχολεία άνευ διδασκάλου- Για «αδέσποτα παιδιά» μιλά ο Λοβέρδος·Συντάξεις- Μείωση της κατώτατης, ψαλίδι έως 30% στις κύριες·»Διαφωνίες» στην Ε. Ε. καθυστερούν τις νέες κυρώσεις κατά της Μόσχας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·ΕΝΦΙΑ – Πάλι «κόλπα»- Μόνο 20% (!!!) έκπτωση για τα ξενοίκιαστα μη ηλεκτροδοτούμενα κτίρια·Ληξιπρόθεσμα χρέη: -Προς περισσότερες δόσεις με πιο χαμηλό επιτόκιο·Όρκοι αφοσίωσης στο ευρώ από τον Τσίπρα