Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

"Κανένας εφησυχασμός. Καμιά αναμονή. Τα δικαιώματα των παιδιών μας είναι ευθύνη μας!"

Υπογράφει ο Σύλλογος Γυναικών νομού Κιλκίς – ΟΓΕ 
"ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ μαζί με την Γραμματεία Κιλκίς του ΠΑΜΕ σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 10.00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Κιλκίς. 
Ο Σύλλογος γυναικών νομού Κιλκίς μέλος της ΟΓΕ, το ριζοσπαστικό μαχητικό γυναικείο κίνημα, ενώνει τη φωνή του με τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου, με τα νέα ζευγάρια που έχουν δικαίωμα τα παιδιά τους να πηγαίνουν σε σύγχρονους δωρεάν κρατικούς σταθμούς γιατί η προσχολική αγωγή είναι δικαίωμα κάθε παιδιού, αποτελεί λαϊκή ανάγκη. Οι ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών μας δεν μπορεί να αποτελούν εμπόρευμα. Η πολιτική της ΕΕ και της συγκυβέρνησης για περικοπή των κοινωνικών παροχών θα μας βρει απέναντί της στο δρόμο του αγώνα.

Τραγωδία στις Σέρρες: 24χρονος οδηγός παρέσυρε 41χρονη πεζή και σκοτώθηκε ο ίδιος

Στις 27.07.2014 το πρωί, στις Σέρρες, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε 41χρονη ημεδαπή πεζή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου οδηγού του οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό της 41χρονης πεζής. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου ο 24χρονος αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Δημοπράτηση έργων Leader Δήμου Κιλκίς

Ο δρόμος της δημοπράτησης ανοίγει στο προσεχές διάστημα για έξι ενταγμένα έργα του Δήμου Κιλκίς, στο τοπικό Πρόγραμμα προσέγγισης Leader- Άξονας 4 του Προγράμματος “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007- 2013”.

Οικονομική ενίσχυση Δήμων για τα αδέσποτα ζώα

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την επιχορήγηση των Δήμων και των Συνδέσμων Δήμων για τη δημιουργία και λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς, το ύψος της επιχορήγησης, καθώς και η διαδικασία καταβολής της, καθορίστηκαν με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Καρασμάνη, η οποία προωθήθηκε για προσυπογραφή από τα συναρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών.

Διάσωση δύο τραυματισμένων ζαρκαδιών, από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κιλκίς

Ο κυνηγετικός σύλλογος Κιλκίς μετά από πληροφορίες που έλαβε από ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, περισυνέλεξε δύο ζαρκάδια, ένα στη περιοχή Γερακαριού το οποίο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και ένα στην περιοχή του Λειψυδρίου στο οποίο επιτέθηκε λύκος.