Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Διάσωση δύο τραυματισμένων ζαρκαδιών, από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κιλκίς

Ο κυνηγετικός σύλλογος Κιλκίς μετά από πληροφορίες που έλαβε από ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, περισυνέλεξε δύο ζαρκάδια, ένα στη περιοχή Γερακαριού το οποίο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και ένα στην περιοχή του Λειψυδρίου στο οποίο επιτέθηκε λύκος.
Τα ζαρκάδια μεταφέρθηκαν σε κτηνιατρείο της πόλης μας, όπου και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κατόπιν ανάρρωσαν σε κατάλληλα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κυνηγετικού συλλόγου και τους προσφέρθηκε φροντίδα από μέλη του ΔΣ, με σκοπό την απελευθέρωση τους στον φυσικό τους βιότοπο.

Ο κυνηγετικός σύλλογος θα ήθελε πρωτίστως να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες μας που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια φροντίδας της πανίδας της περιοχής μας και κατά δεύτερον να επιστήσει την προσοχή σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς που κινούνται ειδικότερα στο ορεινό οδικό δίκτυο, τόσο για δική τους ασφάλεια όσο και για την ασφάλεια των ζαρκαδιών τα οποία και είναι προστατευόμενο είδος της πανίδας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.