Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Οι συντελεστές της μεγάλης συναυλίας της "πόλεως" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Ανακαλούνται από τον ΕΦΕΤ λόγω σαλμονέλας, "μπάρες φρούτων & ξηρών καρπών"

Ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), ενημερώθηκε για τη διακίνηση μπαρών φρούτων και ξηρών καρπών, Καναδικής προέλευσης, οι οποίες είναι πιθανώς επιμολυσμένες με τον παθογόνο μικροοργανισμό Salmonella spp.

Γ΄ Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης «Χρώμα Ροδιού» στη Θεσσαλονίκη

Μουσική βραδιά με χορευτικά συγκροτήματα και τραγουδιστές από την Ελλάδα, τη Ρωσία και το Καζακστάν διοργανώνουν, σε συνεργασία με το Γ΄ Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης «Χρώμα Ροδιού», το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ο Οργανισμός του Διεθνούς Προγράμματος Δημιουργικής και Προσωπικής Ανάπτυξης Παιδιών και Νεολαίας «Παιδιά του ΧΧΙ αιώνα» της Ρωσίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θερμαϊκού, την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014 στις 8:30 μ.μ. στο πάρκο της παραλίας Νέων Επιβατών (απέναντι από το αστυνομικό τμήμα).

ΠΑΜΕ: "Όχι στην εργοδοτική και κρατική βία και τρομοκρατία"

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ
Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα, εξαπολύεται συστηματικά και συντονισμένα, άγρια επίθεση ενάντια στο δικαίωμα στην απεργία, προετοιμάζοντας το έδαφος για επίθεση στη συνδικαλιστική δράση, στο δικαίωμα των εργαζόμενων να αντιστέκονται, να διαμαρτύρονται.

Πλώρη για υψηλούς στόχους βάζει ο "Αλέξανδρος" Κιλκίς

•Στο τιμόνι ο Μιχάλης Αναστασιάδης.
•Επιστροφή Μιχάλη Νικολαΐδη.
•Σύντομα το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο.
Ο προγραμματισμός για την οργάνωση και την πορεία του ανδρικού τμήματος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς έχει ολοκληρωθεί και ήδη έχουν τεθεί σε εφαρμογή τα πρώτα ιεραρχικά στοιχεία του.

Η Αντιγόνη ... ή Γιατί ξανά Αντιγόνη .



Η νεοσύσταση καλλιτεχνική ομάδα Omerta Theatre στις 24 και 25 Ιουλίου, στο θέατρο Κήπου και στα πλαίσια των γιορτών Ανοικτού Θεάτρου παρουσιάζει την Αντιγόνη του Σοφοκλή σε μετάφραση Ελένης Μερκενίδου και σκηνοθεσία Παύλου Δανελάτου.

Ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τα προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης

Ο Σύνδεσμος επιχειρήσεων Δήμου Γαλλικού Ν. Κιλκίς εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Συν-ενεργείν για την Απασχόληση» στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Συν-ενεργείν τοπικά για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς», σας καλεί  να παρευρεθείτε στην Ενημερωτική Ημερίδα που θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Επενδυτών Γαλλικού Κιλκίς, για την ενημέρωση των επιχειρήσεων και των ανέργων σχετικά με τα προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης.  

6ήμερη εκδρομή του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων υπαλλήλων ν. Κιλκίς στην Κρήτη

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων υπαλλήλων ν. Κιλκίς
Με δεδομένη την επιτυχία όπως πάντα στις εκδρομές μας, 60 συνάδελφοι αναχωρήσαμε την Κυριακή 15 Ιουνίου από το Κιλκίς για το αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης και από εκεί για το αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης του Ηρακλείου.

Καλοκαιρινός χορός του ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς


Το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο σε περιοδείες στα απομακρυσμένα χωριά του νομού Κιλκίς

Ξεκίνησαν οι περιοδείες του ΚΙΦ σε απομακρυσμένα χωριά του νομού Κιλκίς, για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, από εθελοντές γιατρούς ,  φαρμακοποιούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Μεγάλη επιτυχία είχε η πρώτη εξόρμηση στα χωριά, Ελληνικό και Ίσωμα. Εξετάσθηκαν συνολικά 43 κάτοικοι των περιοχών αυτών.

Επίσκεψη αντιπροσώπων συνεταιρισμών φαρμακοποιών στην ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ

Με μεγάλη χαρά η ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ φιλοξένησε και ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της στη Νέα Σάντα Κιλκίς τους αντιπροσώπους της και συνεταιρισμούς φαρμακοποιών από όλη την ελληνική επικράτεια.

"Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

ΘΕΑΤΡΟ ΛΟΦΟΥ ΚΙΛΚΙΣ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 9:00 μ.μ.
Έξι γυναίκες θύτες… η καθεμία έχει σκοτώσει και από κάποιον… όχι και τόσο αθώο… μόνο και μόνο για να αποκαλυφθεί ότι τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα όπως φαίνονται… και τις περισσότερες φορές δεν είναι πράγματα… αλλά αξίες… αισθήματα… χαμόγελα… άνθρωποι… γνωστοί και άγνωστοι για να σε προστατεύσουν και να σου συμπαρασταθούν όταν τους χρειαστείς…