Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Εορτασμός «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας»

Ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων» πραγματοποιήθηκε χθες (15.06.2014) το πρωί, στις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης).

Σκοτώθηκε 38χρονος σε καραμπόλα 4 αυτοκινήτων

Στις 16.06.2013 το πρωί, στο 7ο χλμ. της Εθνικής Οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης (ύψος Λευκώνα Σερρών), σημειώθηκε αρχικά σύγκρουση μεταξύ του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Σέρρες και του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός με κατεύθυνση από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη, ακολούθως σύγκρουση του πρώτου οχήματος με τρίτο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός και είχε ομοίως κατεύθυνση από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη και τελικά τέταρτο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός και με κατεύθυνση από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε νωτομετωπικά με το προηγούμενο όχημα.

Κάψε το Σενάριο, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Μήπως νιώθετε, καμιά φορά, στο θέατρο, ότι οι ηθοποιοί δεν σας δίνουν σημασία; Μήπως νιώθετε ότι θέλετε να επέμβετε στο κείμενο και στους διαλόγους; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα, όλα αυτά να συμβούν... Στην παράσταση κωμωδίας και αυτοσχεδιασμού της ομάδας Κάψε το Σενάριο!

Συνάντηση Γεωργαντά για την επίλυση του προβλήματος των Εργατικών κατοικιών στην Αξιούπολη Κιλκίς

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς κ. Γεωργαντάς με στελέχη του ΟΑΕΔ, τα οποία είναι υπεύθυνα για τις εργατικές κατοικίες. Στόχος της συνάντησης αυτής ήταν η επίλυση του προβλήματος των Εργατικών κατοικιών στην Αξιούπολη Κιλκίς.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πόσα θα πάρουν Στρατιωτικοί, Λιμενικοί, Αστυνομικοί- Το πιθανότερο είναι να δοθούν αμέσως, μόνο οι μηνιαίες αυξήσεις στα Σώματα Ασφαλείας-Σε δόσεις αλλά άγνωστο μέχρι πότε τα αναδρομικά·Χάνουν το επίδομα ανεργίας όσοι έχουν σπίτι ή αυτοκίνητο!-Το σχέδιο – σοκ που επεξεργάζονται οι «φωστήρες» του υπουργείου Οικονομικών κατ εντολήν της τρόικας·Εμπλοκή με το ενιαίο χαράτσι ακινήτων – Αλαλούμ στο TAXIS
ΕΘΝΟΣ ·Επιστρέφει το «μισό δώρο» στο Δημόσιο- Σαρωτικές αλλαγές στο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων·Σαμαράς – Βενιζέλος- Συμφωνία για τη διαθεσιμότητα·Τζιχανιστές στο Ιράκ-Αποτροπιασμός για τις ομαδικές εκτελέσεις

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Φιλοσοφική νυκτηγορία
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
ΘΕΜΑ:
“Τέχνη και εορταστικός χρόνος ”
Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014
Ώρα  21.00
Καφέ Container
Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης
Φιλίππου & Αγνώστου Στρατιώτου (γωνία)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

…για όσους δε φοβούνται τη φιλοσοφία

Κάηκε ολοσχερώς το ΤΕΒΕ Κιλκίς


Κάηκε ολοσχερώς το ΤΕΒΕ Κιλκίς. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε
γύρω στη μία το μεσημέρι, την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014.

Οι βετεράνοι του Κιλκισιακού στην Ιταλία

Σε διεθνές τουρνουά συμμετείχαν τον Μάιο οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κιλκισιακού. Το τουρνουά διεξήχθη την πόλη Ispra 60 χλμ. βόρεια του Μιλάνου με την συμμετοχή των ομάδων Ιταλίας, Βελγίου, Ρουμανίας και Ελλάδας.

Εκδήλωση για παιδιά δημοτικού στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς η εκδήλωση για παιδιά δημοτικού με τίτλο: «Όσα μόνος δεν μπορώ, με τους φίλους κατακτώ».

Αλλάζουν όλα στη μισθοδοσία του Δημοσίου – Επιστρέφει το ... μισό δώρο

- Μητσοτάκης θα συνδεθεί η παραγωγικότητα με την μισθοδοσία ώστε να αμείβονται οι υπάλληλοι
- Το δώρο θα συνδεθεί με την παραγωγικότητα και θα το παίρνουν όσοι παίρνουν καλό βαθμό
- Συνδέεται άμεσα με τον μισθό η απόδοση στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων
- Η κινητικότητα γίνεται μόνιμη και αλλάζει τα πάντα στις μετατάξεις προσωπικού στο Δημόσιο

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η σκυτάλη στους μικρούς του ΓΑΣ Κιλκίς στο πρωτάθλημα των Παμπαίδων & Παγκορασίδων Α'

Την σκυτάλη της συμμετοχής σε ένα μεγάλο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίρνουν οι “μικροί” του ΓΑΣ Κιλκίς όπου αυτό Σαββατοκύριακο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο ΠΠ-ΠΚ Α΄ για αθλητές και αθλήτριες μέχρι και 15 ετών και στο οποίο ο ΓΑΣ Κιλκίς θα συμμετάσχει με φιλοδοξίες για διακρίσεις.

Νέος και ωραίος ο Νίκος Ιωακειμίδης στο πρωτάθλημα της νέας γενιάς στα Τρίκαλα

Σε μια πόλη που γεννήθηκαν δύο Έλληνες αθλητές, οι οποίοι έχουν πετύχει τα μοναδικά παγκόσμια ρεκόρ για λογαριασμό της χώρας μας (Χρήστος Παπανικολάου, Σοφία Σακοράφα), πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Α/Γ.

Συναυλία - αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη από το Πολυάνειο Ωδεείο Κιλκίς

Η διεύθυνση και οι καθηγητές του Πολυάνειου ωδείου, σας προσκαλούν στη συναυλία της λαϊκής ορχήστρας μπουζουκιού
αφιέρωμα στον αξέχαστο Βασίλη Τσιτσάνη, την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014, 9.00 μ.μ. στο χώρο αναψυχής Ράντσο Κιλκίς.
Συμμετέχουν οι τάξεις Ποντιακής λύρας και παραδοσιακού κλαρίνου.