Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Βουλγάρικες νταλίκες κουβαλούσαν ελληνικά φορτηγά για τη Νιγηρία, αλλά...

Συνελήφθησαν την (07.06.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, τρεις ημεδαποί ηλικίας 36, 42 και 60 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Έφυγε ο Θεόδωρος και ήρθε ο Γιώργος στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης

Την ανάγκη εφαρμογής μιας πολιτικής, στο επίκεντρο της οποίας θα βρίσκεται ο πολίτης, τόνισε ο νέος υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Ορφανός. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή παραλαβής-παράδοσης του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (ΥΜΑΘ), ο κ. Ορφανός υπογράμμισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να συμβάλλει στην καλυτέρευση της ζωής των πολιτών, κυρίως αυτών που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες.

Ενημέρωση για μέτρα πρόληψης πυρκαγιών

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας για να σας προφυλάξει από τον κίνδυνο και την δυστυχία που προκαλούν οι πυρκαγιές και να προστατέψει το φυσικό μας περιβάλλον, τα δάση μας, σας συμβουλεύει:
Δείτε ΕΔΩ

Παρών στην αγορά σιτηρών ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κιλκίς

Aπό τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΙΛΚΙΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ - Α. Σ. ΚΙΛΚΙΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ (πρώην Ε. Α. Σ. Ν. ΚΙΛΚΙΣ) ανακοινώνεται ότι:
"Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κιλκίς (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς) θα είναι παρών στην αγορά σιτηρών και η πληρωμή θα είναι απολύτου μετρητοίς για τους αγρότες – παραγωγούς που θα εμπιστευθούν τη σοδειά τους στον Συνεταιρισμό.

"Hμέρα προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας”

Την Κυριακή 15.06.2014, ανήμερα της εορτής των Αγίων Πάντων, θα εορτασθεί στην έδρα της Υπηρεσίας μας η “Hμέρα προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας”, ημέρα που η Πολιτεία καθιέρωσε με Νομοθετική ρύθμιση, για την επιβράβευση, ενθάρρυνση και αναγνώριση της προσφοράς των αποστράτων αστυνομικών, στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα για να τιμάται η πολυετής προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους στο Σώμα. Το πρόγραμμα των εορτασμών, ανά Περιφερειακή Ενότητα έχει ως εξής:

Ο Νίκος Τσολακίδης της Ελιάς ευχαριστεί

Νίκος Τσολακίδης
Στέλεχος διαχείρισης κοινοτικών προγραμμάτων
Υποψήφιος ευρωβουλευτής
Ελιά – Δημοκρατική Παράταξη
"Φίλες και φίλοι
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς όλους και όλες για τη θέρμη με την οποία αγκαλιάσατε την πρώτη μου αυτή πολιτική προσπάθεια, στηρίζοντας την υποψηφιότητα μου στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια για την ανανέωση, την ανασυγκρότηση και τη δημιουργία της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης."

Εντός των καθορισμένων προθεσμιών η κατασκευή του δρόμου Νέας Σάντας - Θεσσαλονίκης

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Εκδόθηκε σήμερα 11 Ιουνίου 2014 η απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης ύστερα από την αίτηση του Ελληνικού Δημοσίου για την απαλλοτρίωση των εκτάσεων που αφορούν στο δρόμο Ν. Σάντας - Θεσσαλονίκης.

Η τραγωδία του Ευριπίδη "ΦΟΙΝΙΣΣΑΙ" την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Οι μαθητές της Β΄ τάξης του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς στο πλαίσιο της σχολικής δραστηριότητας "Θέατρο: Θεωρία και πράξη" παρουσιάζουν την τραγωδία του Ευριπίδη "ΦΟΙΝΙΣΣΑΙ" την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο του Λόφου στο Κιλκίς.

Συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στις 23 Ιουλίου 2014 στο Κιλκίς

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο σημαντική λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και επικοινωνεί με το κοινό σε ανοικτούς συναυλιακούς χώρους. Ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινάει φέτος από τον Δήμο Ευρώτα και η διαδρομή θα συνεχιστεί σε 20 μεγάλες πόλεις .

Αναβάλλεται για το φθινόπωρο η παρουσίαση βιβλίου “Τα τέκνα της Αθηνάς” του Παναγιώτη Αδάμου

Από την Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία “ΤΕΧΝΗ” Κιλκίς ανακοινώνεται ότι η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 19 Ιουνίου και ενταγμένη στο πρόγραμμα των Ελευθερίων 2014 του Δήμου Κιλκίς, παρουσίαση βιβλίου “Τα τέκνα της Αθηνάς” του Παναγιώτη Αδάμου, αναβάλλεται για το ερχόμενο φθινόπωρο.

H νέα εννεαμελής Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των αντιπροσώπων του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς , μετά τις εκλογικές διαδικασίες προέκυψε νέα εννεαμελής Εκτελεστική Γραμματεία η οποία αποτελείται από τις παρακάτω Συνδικαλιστικές παρατάξεις που παρατίθενται κατά σειρά εκλογικής δύναμης.

Μια πραγματική γιορτή του Στίβου στο Κιλκίς τα “Kids Ελευθέρια” 2014

Ο στίβος είχε την τιμητική του το Σάββατο 7 Ιουνίου , καθώς το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς διοργάνωσε αγώνες με την επωνυμία «Kids Ελευθέρια», στο ΔΑΚ Κιλκίς , για τους αθλητές και της αθλήτριες των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου (ηλικίας 6-13 ετών) .

Ο ΓΑΣ Κιλκίς τίμησε την απελευθέρωση της πόλης, με τα καλύτερα "Ελευθέρια" όλων των εποχών

Τα «Ελευθέρια» 2014 που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο ο ΓΑΣ Κιλκίς σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας Κιλκίς πέρασαν πλέον στην ιστορία ως η πιο επιτυχημένη διοργάνωσης από καταβολής του θεσμού των επώνυμων αγώνων Στίβου του Κιλκίς.

H απεργία στην Coca Cola ως εθνική ευκαιρία

Γράφει ο Όμηρος Ταχμαζίδης
Η απεργία: Οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον Θεσσαλονίκης έχουν αποδοθεί σε έναν υπεράνθρωπο αγώνα για να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της πολυεθνικής στην πόλη τους.

Εντολή ΔΝΤ: Απολύστε και μειώστε μισθούς στο Δημόσιο – Μόνο έτσι θα σπάσουν τα ταμπού!

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδινε τις δικές του εντολές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) έδινε στη δημοσιότητα την έκθεση του για τη χώρα μας με εντολή προς προς τη νέα κυβέρνηση Σαμαρά «να σπάσει τα ταμπού στο Δημόσιο».
Τι σημαίνει αυτό; Μειώσεις μισθών και απολύσεις διατυπώνοντας μάλιστα την ανησυχία του για το εάν τελικά η κυβέρνηση έχει σπάσει το ταμπού των απολύσεων, υπενθυμίζοντας την «κληρονομιά» των κομματικών προσλήψεων.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΑΥΓΗ ·Υπογραφή Σαμαρά για να μέτρα!- Επιστολή Πρωθυπουργού,, Στουρνάρα, Προβόπουλου στην τρόικα ·Συνάντηση με τον Μάριο Ντράγκι στη Φρανκφούρτη –Αλ. Τσίπρας:-Στο τραπέζι του διαλόγου οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το χρέος·ΕΡΤ: Ένας χρόνος «μαύρο»
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Κόλαση διαρκείας!- Περικοπές μισθών και συντάξεων! –Κι όποιος αντέξει!-Η έκθεση του ΔΝΤ (που δόθηκε χθες) ακυρώνει τους προεκλογικούς μύθους·Πόσοι θα εισαχθούν φέτος σε Ευελπίδων, Δοκίμων, Ικάρων- ·Προγράμματα ΟΑΕΔ για 35.500 θέσεις εργασίας