Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Υπουργείο Παιδείας: Το μεγαλείο της αυθαιρεσίας και του... αγγλοσαξονικού χιούμορ!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
Σε όλα τα παν/μια της χώρας υλοποιούνται προγράμματα πρακτικής άσκησης, με αντικείμενο την ολιγόμηνη απασχόληση φοιτητών και φοιτητριών σε διάφορες επιχειρήσεις, Επιμελητήρια κ.λπ.

Στο 18ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρπενησίου ο σύλλογος "Άξιον Εστί" Αξιούπολης

Πραγματοποιείται στο Καρπενήσι 27-28 Ιουνίου 2014 το 18ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ Φεστιβάλ Καρπενησίου. Είναι ένα Διεθνές Φεστιβάλ με παγκόσμια απήχηση. Είναι ένας θεσμός σημαντικός στο χώρο της χορωδιακής τέχνης της κλασικής, έντεχνης, folk παραδοσιακής μουσικής με ακούσματα από όλες τις Χώρες και Ηπείρους.

"Ευχαριστούμε την ψυχολόγο Σοφία Δάτση"

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς αισθάνεται βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια την Ψυχολόγο κ. Σοφία Δάτση, η οποία προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να στηρίξει τους νέους που υποβάλλονται στη δοκιμασία των εξετάσεων με επαναλαμβανόμενα βιωματικά σεμινάρια που ξεκίνησαν το Μάρτιο και ολοκληρώθηκαν με την έναρξη των Πανελληνίων. Τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιήθηκαν στο εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών.

Εκδήλωση της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς διοργανώνει Ποιητική-Μουσική βραδιά με τίτλο: «Ποιητικά τοπία της Αγγέλας Μάντζιου και Μουσικές Συνθέσεις του Γιάννη Βρύζα», τη Δευτέρα, 16 Ιουνίου και ώρα 9 μ.μ. στην αίθουσα του εντευκτηρίου της, Μητροπόλεως 11 (3oς όροφος).

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το Δ.Σ., οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τους εργαζόμενους της εταιρείας KLEEMANN για τη δωρεά του ποσού των #245# ευρώ, καθώς και το Σύλλογο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ –Κιλκίς για τη δωρεά του ποσού των #50#ευρώ εις μνήμην του Ελευθέριου Ελευθεριάδη.

Το Γενικό Λύκειο Ευρωπού ευχαριστεί τα ιδρύματα Μποδοσάκη, Ευγενίδου και Ωνάση

"Η Διευθύντρια, οι καθηγητές και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Ευρωπού ευχαριστούμε θερμά τα κοινωφελή ιδρύματα Μποδοσάκη, Ευγενίδου και Ωνάση για τη δωρεά υπολογιστών στο εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου μας.

Προσλήψεις 100 ερευνητών και προκήρυξη θέσεων για 150 κατόχους διδακτορικού στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Περισσότερες από 40.000 θέσεις εργασίας δημιουργούνται μέσα από τα τρέχοντα προγράμματα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως ανακοίνωσε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε χθες Τρίτη 3 Ιουνίου 2014, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Νέες προσκλήσεις για την ένταξη στο Μέτρο 2.1 των Υδατοκαλλιεργειών και 2.3 της Μεταποίησης του ΕΠΑΛ 2007/2013

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, υπέγραψε νέες προσκλήσεις για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ενταχθούν στο Μέτρο 2.1 των Υδατοκαλλιεργειών και το Μέτρο 2.3 της Μεταποίησης του ΕΠΑΛ 2007-2013.

Σε χωριό του Κιλκίς συνέλαβαν 39χρονο για ναρκωτικά

Συνελήφθη σήμερα (05.06.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 39 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε έρευνα της οικίας του 39χρονου σε χωριό του Κιλκίς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Εκλογοαπολογιστικό συνέδριο των Αντιπροσώπων του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στo 5o ΤΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ των Αντιπροσώπων του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 και ώρα 10.30 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου Κιλκίς.

Παρουσία με διακρίσεις από Θεσσαλονίκη μέχρι... Χανιά για τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε είχε έντονη αγωνιστική δράση για τον κλασικό αθλητισμό και την πόλη μας την οποία εκπροσώπησε ο Α.Σ. ΑΙΑΣ με μεγάλη επιτυχία.

Γενική συνέλευση του συλλόγου " Άρης Παντελεήμονα"

Το Σάββατο  7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική συνέλευση του συλλόγου με ώρα  έναρξης τις 19:00 και τόπο διεξαγωγής το Πολιτιστικό Κέντρο Παντελεήμονα. Ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της διετίας 2012-14 καθώς και η ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι τα  κυριότερα θέματα προς συζήτηση και ψήφιση.

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 στο Βαφειοχώρι


Δράσεις Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Ομιλία με τον κ. Πασχαλίδη Γιώργο
Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του την Τετάρτη 28 Μαΐου τον κ. Γιώργο Πασχαλίδη. Οι εγκαταστάσεις του Λ.Ε.Κ. γέμισαν από κόσμο που ήρθε και εκτός Κιλκίς προκειμένου να παρακολουθήσει την ομιλία του κ. Πασχαλίδη και να μιλήσει μαζί του.