Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: "Στηρίζουμε Ρούσσου στις δημοτικές εκλογές"

Υπογράφει η Τοπική Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
"Η Τοπική Οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με βάση τις αρχές του ιδρυτικού Συνεδρίου: «Η καθιέρωση κανόνων δημοκρατίας, διαφάνειας και αξιοκρατίας με κύριο μέλημα την πάταξη της διαφθοράς, της διαπλοκής και του κομματισμού, που πολλές φορές δημιουργήθηκαν και έδειξαν αρνητικό πρόσωπο για την αυτοδιοίκηση της χώρας», αποφάσισε να στηρίξει στις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, την δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής Αλλά…ΖΩ»

Επιτυχημένη ομιλία για τις Γενοκτονίες στην Θεσσαλονίκη

Αν και ήταν η δεύτερη φορά, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ξαναμίλησε με το ίδιο θέμα, ο συγγραφέας κ. Γιώργος Λεκάκης (www.lekakis.com), στην Θεσσαλονίκη, η αίθουσα ήταν και πάλι ασφυκτικά γεμάτη. Την πρώτη φορά μίλησε στην αίθουσα «Αλέξανδρος», τον Ιανουάριο. Προχθές μίλησε στην αίθουσα του πολυχώρου των «Δεσμών των Ελλήνων», στην Τούμπα.

Ο Περικλής Κολότσιος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στο Κιλκίς με τον Τζιτζικώστα

Αύριο Δευτέρα 24 Μαρτίου, στις 18.30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης», Απόστολος Τζιτζικώστας θα παρουσιάσει τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς του συνδυασμού «Αλληλεγγύη – Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία», κ. Περικλή Κολότσιο . Ο κ. Κολότσιος είναι ιατρός και αναπληρωτής Δήμαρχος του δήμου Κιλκίς.

Έπιασαν 27χρονο με χασισάκι στο Κιλκίς

Στις 22.03.2014 το πρωί, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 27 ετών, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ο Εύαθλος Πολυκάστρου πέτυχε την 18η νίκη του και είναι έτοιμος για τα play off ανόδου στην Γ’ Εθνική

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Δ.Α.Κ. Κατερίνης, η τελευταία αγωνιστική της «κανονικής» περιόδου του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α’ κατηγ. Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. μεταξύ των ομάδων Α.Ε. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΑ – ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ.

Γράψε… λάθος, Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Προσπαθούμε να φυλαχθούμε από τα φυόμενα, εκτοξευόμενα και… βαλλόμενα μαργαριτάρια και δεν ξέρουμε πώς! Μιλάνε οι υπουργοί, να τα αδέσποτα! Μαλώνουν οι προσκεκλημένοι στα ‘‘πάνελ’’, να οι βολές κατά ριπάς! ‘‘Ενημερώνουν’’ οι δημοσιογράφοι, να οι βολές κατά βούλησιν! Παρακολουθείς τις εκπομπές ‘‘ποικίλης ύλης’’, πριν ή μετά το μεσημέρι, να η βολή κατά βολή! Διαβάζεις τα ‘‘blogs’’, να η χαριστική βολή! Μόνη λύση το κουμπί στο off. Τους χαιρετάς ανακουφισμένος: Άντε, γεια…

Ο πρέσβης ε. τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλά στη Γνώμη