Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

"Σχετικά με τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των σχολικών φυλάκων"

Ερώτηση ΚΚΕ
"Η κυβέρνηση με το ΦΕΚ 479/τευχ. Β’/26-2-2014 προκηρύσσει 200 θέσεις Βοηθών Νοσηλευτών σε Νοσοκομεία, δηλαδή θέσεις τυπικών προσόντων απολυτηρίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ). Οι θέσεις αυτές προορίζονται να καλυφθούν από εκπαιδευτικούς που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας.  Είναι γνωστό ότι οι εκπαιδευτικοί του Τομέα Υγείας που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα έχουν όλοι τους τα τυπικά προσόντα Τεχνολογικής (ΤΕ) και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).

8 Μάρτη: Γυναικεία «γιορτή» ή ορόσημο για νέες κατακτήσεις;

Της Ειρήνης Αγαθοπούλου
Είθισται κάθε 8 Μάρτη να «γιορτάζουμε» τη παγκόσμια μέρα των γυναικών. Όμως, όσο αδόκιμο και αν είναι να διεκδικείς δικαιώματα γιορτάζοντας, άλλο τόσο υποκριτικό φαντάζει συχνά να ασχολούμαστε μια μόνο μέρα τον χρόνο με μια ευάλωτη -δυστυχώς ακόμα στη χώρα μας- κατηγορία πολιτών όπως οι γυναίκες. Παρόλα αυτά, δεν παύει να παραμένει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να αναδείξουμε μερικά πράγματα που είτε παραμερίζονται χάριν «αστειότητας» είτε αποσιωπούνται επιμελώς.

Προγράμματα της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς στο Πολύκαστρο

Τη Δευτέρα 10 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν ενημερώσεις στο Πολύκαστρο για τα σεμινάρια της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς. Η Σχολή Γονέων λειτουργεί υπό τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και παρέχει 5 δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μέλλοντες γονείς, αλλά και παππούδες και γιαγιάδες.

Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες γυναικών της ΟΓΕ τιμούν την παγκόσμια μέρα της γυναίκας

"Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Σύλλογοι και οι Ομάδες γυναικών της ΟΓΕ τιμούμε την παγκόσμια μέρα της γυναίκας. Για μας η 8η Μάρτη δεν είναι μια μέρα ξεφαντώματος που από την επομένη θα αντικατασταθεί από μια ανούσια και μίζερη ζωή. Η 8η Μάρτη είναι μέρα τιμής και μνήμης της φάντρας και της ράφτρας της Νέας Υόρκης του 1857 που σήκωσαν ανάστημα διεκδικώντας ίσο μισθό για την ίση δουλειά με τους άντρες συντρόφους τους, λιγότερες ώρες στο εξαντλητικό τους ωράριο, καλύτερες συνθήκες εργασίες.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς και Πολύκαστρο, Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Τεχνικός Αυτοματισμού
Η Alumil, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα και στη Ν.Α. Ευρώπη, επιθυμεί να καλύψει την παρακάτω θέση: Δείτε ΕΔΩ
Μηχανικός RD - Πολύκαστρο Κιλκίς

Η Doppler SA, η ελληνική πολυεθνική βιομηχανία ανελκυστήρων, κυλιόμενων σκαλών, parking lifts και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ζητά άτομο για τη θέση με... Δείτε ΕΔΩ

Για το νέο Δικαστικό Μέγαρο και όχι μόνο μιλά η Ευρώπη Αρτόγλου στη Γνώμη