Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Συνεδριάζει στις 24 Ιουλίου 2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 24 Ιουλίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Συναγερμός σε όλη τη χώρα για τον ιό του Δυτικού Νείλου - Άλλα δύο κρούσματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη

- Είχε προηγηθεί άλλο ένα κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου και πάλι στην Ανατολική Αττική
- Το νέο κρούσμα είναι πάλι στην Ανατολική Αττική και πρόκειται για μία νεαρή γυναίκα
- Ο ιός του Δυτικού Νείλου μεταφέρεται στον άνθρωπο και τα ζώα μέσω τωνκουνουπιών
- Διαβάστε στο Iatropedia ποιά είναι τα συμπτώματα του ιού και πώς να προστατευθείτε

Κατασχέθηκαν 15.000 προϊόντα παρεμπορίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία νέα αστυνομική δράση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, για την πάταξη του στάσιμου και υπαίθριου εμπορίου που έλαβε χώρα σήμερα (19.07.2013) στην περιοχή της Νότιας Πιερίας, όπου παρατηρείται έξαρση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Απλήρωτοι από την «ΔΩΔΩΝΗ» 5.500 κτηνοτρόφοι

Του Ηλία Αθανασίου 
Οι 5.500 κτηνοτρόφοι που προμηθεύουν γάλα τη Δωδώνη είναι στα κεραμίδια, καθ' ότι απλήρωτοι εδώ και τρεισήμισι μήνες. Η γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ», το 1963 από τις 6 Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών των τεσσάρων νομών της Ηπείρου και την Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδας.Φτιάχτηκε, για να βελτιώσει το εισόδημα των κτηνοτρόφων οργανώνοντας καλύτερα την παραγωγή των γαλακτοκομικών τους προϊόντων και για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του λαού της Ηπείρου.

Πέντε νέοι ποδοδοσφαριστές στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Η διοίκηση του αθλητικού συλλόγου ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών για την νέα αγωνιστική περίοδο 2013-2014 πρόκειται για τους :Δημόπουλος Μιχάλης Μίσα (ΠΑΙΚΟ Γουμένισσας*), Ιωαννίδης Γιώργος (Κιλκισιακός*), Κεσίδης Μιχάλης (Κιλκισιακός*), Μαυρόπουλος Γιώργος (ΠΑΟΝΕ Επταλόφου*), και Χαλτούπης Νεκτάριος (ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ Α. Χαράλαμπος*). 
Η διοίκηση του Α.Σ ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ τους εύχεται καλή συνεργασία για την νέα αγωνιστική περίοδο.
* Προηγούμενη ομάδα 

Στο μισό μειώνονται τα τέλη επανεκτίμησης ζημιών από τον ΕΛΓΑ

Με στόχο τη μεγαλύτερη διαφάνεια στις διαδικασίες εκτίμησης των ζημιών και την οικονομική διευκόλυνση των ασφαλισμένων αγροτών, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛ.Γ.Α. αποφάσισε τη μείωση, σε ποσοστό 50%, των τελών επανεκτίμησης που πληρώνουν οι παραγωγοί όταν υποβάλλουν ένσταση επί των πορισμάτων ζημιάς για τη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο.

Ενημερώσεις από τον Δήμο Κιλκίς για το ιό της λύσσας

Ημερίδα για τον ιό της λύσσας που επανεμφανίστηκε στη χώρα μας το φθινόπωρο του 2012 μετά από 25 περίπου χρόνια, διοργάνωσε η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κιλκίς, ενώ λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που καταγράφεται προγραμματίζει και νέες ενημερωτικές εκδηλώσεις από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι του Πολυνομοσχεδίου

Γράφει ο Βασίλης Κωνσταντινίδης
Οικονομολόγος
Κατατέθηκε στη Βουλή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και ψηφίστηκε το βράδυ της Κυριακής με 153 ψήφους.

"Προστάτευε" μία Γεωργιανή και μία Νιγηριανή

Συνελήφθη σήμερα (19.07.2013) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 57 ετών, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Πρόσληψη 3 ατόμων στο Δασαρχείο Γουμένισσας

Το Δασαρχείο Γουμένισσας ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά Τριών (3) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ∆ασαρχείου Γουµένισσας που εδρεύει στο ∆ήµο Παιονίας και συγκεκριµένα:

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΑΥΓΗ ·Διπλή προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ- Τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά με «όπλα» της Χρυσής Αυγής! ·Κοροϊδία Σόιμπλε για κούρεμα, αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο – Απαξιωτική αναφορά για Τσίπρα – Γλέζο που έθεσαν θέμα αποζημιώσεων και δανείου·Θεριεύει η μαύρη εργασία – Η ανασφάλιστη εργασία που το 2010 ήταν στο 25% το 2012 εκτοξεύτηκε στο 36,2% σύμφωνα με την Έκθεση της Επιθεώρησης Εργασίας – Σε ελεύθερη πτώση οι μισθοί
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Παράθυρο για το κατοχικό δάνειο – Ο Β,. Σόιμπλε άφησε για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής χρημάτων στην Ελλάδα·Ανατροπές στην Υγεία προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης – Συγχωνεύσεις νοσοκομείων και μετακινήσεις προσωπικού ·Κυριάκος Μητσοτάκης – Κόβουν το μισθό των κοπανατζήδων- Εντολή για άμεση παραπομπή τους στα πειθαρχικά συμβούλια

ΔΗΜΑΡ: Ιούλιος 1974 - 39 χρόνια μετά

"Τριάντα εννέα χρόνια Δημοκρατίας, τριάντα εννέα χρόνια μετά από τον πιο θερμό μήνα της μεταπολεμικής μας ιστορίας. Η Χούντα καταρρέει στα ερείπια που δημιούργησε η ηλιθιότητα και η αντεθνική λειτουργία των ηγετών της, αφήνοντας πίσω της δάκρυα και πόνο όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο που είδε το νόμιμο ηγέτη της να ανατρέπεται και τον τουρκικό εθνικισμό να εισβάλει προκειμένου να ικανοποιήσει χρόνιους πόθους του.

Νίκος Τριανταφυλλίδης και Μπάμπης Τριανταφυλλίδης συνεχίζουν στον Κιλκισιακό

Με τη φανέλα του Κιλκισιακού θα συνεχίσουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι Νίκος Τριανταφυλλίδης και Μπάμπης Τριανταφυλλίδης   αφού τα βρήκαν σε όλα με την διοίκηση της ομάδας για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Ο Τριανταφυλλίδης αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Βατανιακό και συνέβαλλε τα μέγιστα ούτως ώστε ο Κιλκισιακός να πετύχει τον στόχο της ανόδου. Αγωνίστηκε στα κρίσιμα τελευταία παιχνίδια και διακρίθηκε για την προσήλωση που επέδειξε. Ο Μαυροκεφαλίδης είναι μέλος του Κιλκισιακού από τον Ιούλιο του 2012, και είχε μια γεμάτη σεζόν, με την παρουσία του να είναι καταλυτική.

Τα νέα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ στις οργανώσεις Κιλκίς και Παιονίας

Συγκροτήθηκαν σε σώμα οι Δημοτικές οργανώσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας, παρουσία του Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΙΛΚΙΣ Παπουλίδη Σταμάτη
Στη Δημοτική Οργάνωση του Κιλκίς εκλέχτηκαν ομόφωνα

Γραμματέας: Ορμανίδης Βασίλιος
Αναπληρωτής Γραμματέας: Γαβουχίδης Σάββας
Μέλη: Κοτανίδης Γεώργιος, Κουζουκίδου Γεωργία, Παπαδοπούλου Θεοδώρα
Στη Δημοτική Οργάνωση της Παιονίας εκλέχτηκαν ομόφωνα

Γραμματέας:  Τσιρόπουλος Δημήτρης
Αναπληρωτής Γραμματέας:Τερζής Ευάγγελος
Μέλη: Εριφάκης Αναστάσιος, Σουγιουλτζής Ευάγγελος, Κικίρης Γεώργιος