Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

"Ήρθε στο Κιλκίς ο Βενιζέλος, αλλά δεν ακούσαμε τίποτε"

Υπογράφουν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες Κιλκίς"
"Με μια τυπική επίσκεψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Υπουργού του Αγροτικής Ανάπτυξης κου Τσαυτάρη, ολοκληρώθηκε η "υποχρέωση" του κου Βενιζέλου για παρουσία του στο Ν. Κιλκίς.

Αθλητικές δραστηριότητες εξωτερικού χώρου από το KINESIS-GYM Κιλκίς





Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη
Το καλοκαίρι είναι ήδη γεγονός και είμαστε έτοιμοι για τα πρώτα μπάνια. Το ερώτημα είναι να σταματήσουμε την γυμναστική ή όχι; Όχι φυσικά και αν είμαστε τύποι που μας αρέσει να απολαμβάνουμε τις χαρές της φύσης σας έχω την λύση… Outdoor training ή καλύτερα στα Ελληνικά, αθλητικές δραστηριότητες εξωτερικού χώρου! Είναι άλλη μία πρόταση προπόνησης για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με την μαζική άθληση και ταυτόχρονα να απολαύσουν την φύση!

Το σχόλιο αναγνώστη της ημέρας: "Ο κάθε ηλίθιος έχει για εχθρό και συναγωνίζεται τον πανηλίθιο"

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Αγαθοπούλου: Τι θα πει ο Βενιζέλος στους ιδιοκτήτε...":
"Στο site υπάρχουν άρθρα εξαιρετικού ενδιαφέροντος τα οποία γεννούν προβληματισμό και όμως δεν ασχολείται κανείς με αυτά. Αντίθετα μόλις εμφανιστεί κάτι που έχει σχέση με τοπικούς, αυτόματα ενεργοποιείται κάθε κομπλεξικός πικραμένος και αρχίζει το πανηγύρι. 

Ανεξάρτητοι Έλληνες: "Ανησυχούμε για τα γεγονότα στην Τουρκία"

Φωτογραφία του Ελληνικού Γενικού Προξενείου Κωνσταντινούπολης, από fb χρήστη στη Πόλη, παρά τη φραγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που επέβαλε ο Ταγίπ Ερντογάν.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παρακολουθούν πολύ στενά τις άκρως ανησυχητικές εξελίξεις στην Τουρκία με επίκεντρο την Κωνσταντινούπολη.

Η ΕΛΜΕ Κιλκίς στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 31/5/13 των εκπαιδευτικών του Νομού Κιλκίς.
Οι εκπαιδευτικοί απαιτούν να σταματήσουν οι υποχρεωτικές μετακινήσεις και απολύσεις μονίμων εκπαιδευτικών, να σταματήσει η επιστράτευση.
Η ΕΛΜΕ Κιλκίς το απόγευμα της Παρασκευής 31/5/13 συμμετείχε στο μεγάλο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Μαύρη σοκολάτα: Μια «Υγιής» σοκολάτα

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

H μαύρη σοκολάτα έχει ευνοϊκές επιδράσεις για την υγεία, οι οποίες δεν υπάρχουν στα άλλα είδη σοκολάτας. 
Η μαύρη σοκολάτα –όχι η άσπρη –μειώνει την υψηλή πίεση αίματος, λέει ο Dirk Taubert, MD,PhD από το πανεπιστήμιο της Κολόνιας της Γερμανίας. Το συγκεκριμένο άρθρο παρουσιάστηκε τον Αύγουστο, στο τεύχος 27 του The Journal of American Medical Association.

Τον έπιασαν για ναρκωτικά και κλοπή καναρινιών

Συνελήφθη χθες (01.06.2013) το απόγευμα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός 31 ετών, για απόπειρα κλοπής και κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στην Έδεσσα Πέλλας, ο προαναφερόμενος το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από το μπαλκόνι της οικίας ενός 51χρονου ημεδαπού ένα καναρίνι, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον 51χρονο και τράπηκε σε φυγή. 

Αναγκαία η απόκτηση του Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας για οδηγούς μεταφοράς εμπορευμάτων και επιβατών

Του Λάμπη Μαργαριτίδη*
Σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα 74 και την Οδηγία 2003/59/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 15ης Ιουλίου 2003 οι οδηγοί φορτηγών και λεωφορείων, είναι υποχρεωμένοι πέρα της απαιτούμενης άδειας οδήγησης να κατέχουν και ΠΕΙ μεταφοράς εμπορευμάτων και επιβατών.

Αποσύνθεσις

Γράφει η Δέσποινα Παπαδοπούλου 
Τρεις είναι οι αυστηρές επιλογές. Ή να τρελαθεί κανείς, ή να πεθάνει, ή να ζήσει. Χαράμι. Αν δε θέλεις πραγματικά να βγεις απ' τη φωτιά, χαράμι. Πνιγόμαστε μόνοι μας. Βουτάμε το κεφάλι στο λάκκο, τ' ακούς; Και τ' αλέτρι όλο και κόβει. Και σκίζει τη σάρκα. Ζωή σε χάνουμε. Τελικά το πρόβλημα γίνεται βίωμα και πορευόμαστε με αυτό. Όχι. Δεν το δέχομαι.

Παρουσίαση του βιβλίου "Η κατάκτηση της ευτυχίας" του Μιχάλη Αρκούδα στο Επιμελητήριο Κιλκίς


Την Τετάρτη 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κιλκίς η παρουσίαση του νέου βιβλίου ‘’Η κατάκτηση της Ευτυχίας’’ του Οικονομολόγου- Καθηγητή κ. Μιχάλη Αρκούδα.