Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Αγαθοπούλου: Τι θα πει ο Βενιζέλος στους ιδιοκτήτες της κτηνοτροφικής μονάδας στο Χωρύγι;

Με πρωτοβουλία της βουλευτή Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ειρήνης Αγαθοπούλου, κατατέθηκε την Πέμπτη 30/5 ερώτηση στη βουλή με θέμα: «Πολύμηνη καθυστέρηση έκδοσης Αριθμού Μητρώου σε νέους αγρότες που ασφαλίζονται στον ΟΓΑ με επονείδιστες συνέπειες για τους ίδιους». (Ολόκληρη η ερώτηση όπως κατατέθηκε ΕΔΩ )
Είναι η τρίτη φορά μέσα σε ένα εξάμηνο που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, φέρνουν το θέμα αυτό στη βουλή, ευελπιστώντας ότι αυτή τη φορά η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να δώσει λύσεις και δε θα περιοριστεί στην καταγραφή του προβλήματος και στην παραδοχή της έλλειψης προσωπικού στον ΟΓΑ και στην ΗΔΙΚΑ.

Με αφορμή την επίσκεψη των κ.κ. Βενιζέλου και Τσαυτάρη στο Κιλκίς η βουλευτής προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει τουλάχιστον να απολογηθεί για τις τεράστιες ευθύνες του ως προς τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες αυτού του τόπου. Τι θα πει στους ιδιοκτήτες της κτηνοτροφικής μονάδας στο Χωρύγι; Να κάνουν υπομονή μέχρι να δεήσουν οι εταιρείες να κατεβάσουν τις τιμές στις ζωοτροφές και τα εφόδια, ή μήπως να δανειστούν κι άλλο από τις τράπεζες μέχρι η Πολιτεία να τους επιστρέψει το ΦΠΑ που τους οφείλει;


Τι θα επινοήσει κατά την επίσκεψη στην γαλακτοβιομηχανία της περιοχής μας για να δικαιολογήσει την τρομακτική ύφεση που έχει παραλύσει την αγορά και με την δική του βούλα φαρδιά-πλατιά; Έμεινε κάτι για να υποσχεθεί στους νέους που θα συναντήσει; Μόρφωση, δουλειές, διορισμούς; Ή θα βγει κι αυτός στο τέλος να πει ότι μαζί τα φάγανε, σαν άλλος μετρ της πολιτικής ζωής της χώρας;

Ο δε Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα πρέπει να εξηγήσει πώς ακριβώς εννοεί τη στήριξη των νέων αγροτών και της πρωτογενούς παραγωγής, όταν από τα πρώτα βήματά τους οι νέοι αγρότες έχουν να αντιμετωπίσουν το τέρας της γραφειοκρατίας και ταυτόχρονα τα αποτελέσματα της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής.

Είναι άδικο και απαράδεκτο νέοι αγρότες, όταν καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους για να ασφαλιστούν στον ΟΓΑ, να περιμένουν πάνω από 6 μήνες για να εκδοθεί απόφαση από τον οργανισμό. Και είναι ακόμα πιο άδικο, όταν έχουν την εγκριτική απόφαση στα χέρια τους, να μην μπορούν να πάρουν τις επιδοτήσεις που δικαιούνται εξαιτίας της γραφειοκρατίας και της έλλειψης προσωπικού, που συνεπάγεται την πολύμηνη ή πολυετή καθυστέρηση στην έκδοση Αριθμού Μητρώου ».

22 σχόλια:

  1. ο βενιζέλος οτι και να πει το ξερουμε.
    εσύ ξερεις τι θα πεις ;
    εχεις δει ποτε στην ζωή σου σταύλο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτάνει βρε με την βουλευτή Κιλκίς.
    Φυσικά για να μιλήσει κάποιος στην πολιτική πρέπει να είναι μόνο δικηγόρος ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ?
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Η ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ?
    ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΠΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ετσι έτσι να τα φοβάστε τα κοριτσάκια τα άσχετα.Από εκεί θα σας έρθει, μεστωμένοι και έμπειροι μεσήλικες που με τις συναλλαγές και τις επιλογές σας καταδικάσατε τις επόμενες γενεές. Χίλιες φορές νέα παιδιά με όραμα και ενθουσιασμό παρά Βενιζέλους με υψηλές διασυνδέσεις, περίτεχνο λόγο και αγγούρι νααα με το συμπάθιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πιστεύεις δηλ πως θα μας σώσει το απροσάρμοστο μόνο και μόνο επειδή είναι νέα και αύθαρτη???
      Δεν πάει έτσι....σίγουρα ο Βενιζέλος είναι από τα μεγαλύτερα τομάρια της πολιτικής ιστορίας, αλλά και το κοριτσάκι δεν έχει ούτε ένα ένσημο. Δεν ξέρει τι θα πει δυσκολία οικονομική και πως βγαίνει το μεροοκάματο!!Ούτε είναι και καμιά άριστη μαθήτρια με οξυδέρκεια!Μαζί είμαστε στο γυμνάσιο....αν άξιζε θα περνούσε και Ελλάδα Παν/μιο
      Οσο είναι καιρός ας τα μαζεύει και ας πάει σπίτι της

      Διαγραφή
    2. Ήσασταν τόσο μαζί στο σχολείο που δε ξέρεις ότι τελείωσε φαρμακευτική Θεσσαλονίκης; Εκτός και αν θεωρείς τη Θεσσαλονίκη άλλη χώρα! Και για να τελειώνουμε, εμείς που πραγματικά γνωρίζουμε την Ειρήνη, γνωρίζουμε πως τέτοιου είδους σχόλια μόνο ως μπουρδολογία από συγκεκριμένα άτομα είναι και τίποτε παραπάνω!

      Διαγραφή
  5. Άσε μας ρε χαμένε η Αγαθοπουλου είναι πεταμένο 6000χιλιαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την φανταζεστε υπουργο γεωργιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΠΙΧΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑΡΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ?
    ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ?
    ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ?
    ΣΥΛΛΑΒΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. poia agathopoulou re auti den xairetaei anthrwpo otan kukloforaei stin piatsa. Poios tin xerei kai poianou problimata tha lusei i kaltsodeta? Min trelathoyme kiolas aei sixtir apo edw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σημερα Κυριακη στην επισκεψη του προεδρου του ΠΑΣΟΚ ηταν ο ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟΣ και ελεγε συθηματα κατα του ΠΑΣΟΚ και του ΔΝΤ επιπεδο καθολου. Η βουλευτης κοιμοταν. .Παλι εστειλε τον ακολουθο της τον ηθικο αυτουργο στο εγκλημα κατα της πολιτικης ζωης αυτου του τοπου ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΑΛΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΤΧΙΚΟΙ Υ . Γ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ Α ΑΝΘΡΑΚΙΔΗΣ . ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΤΣΚΟΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ .ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ αναρωτιόμουν που ήμουνα!... δεν πάτε καλά κάποιοι...
      Επειδή συγκυβερνάτε με αυτούς που έπρεπε να "κυνηγάτε" (από Βορίδη, Άδωνη μέχρι Ρεπούση)...καταλήξατε να κυνηγάτε φαντάσματα...
      Παρεμπιπτόντως...τέτοιο παστίτσιο που έφαγα σήμερα δεν κάνει καμιά ταβέρνα! μόνο στο σπίτι...

      Διαγραφή
    2. Ειστε πολυ χαμηλού επιπέδου τελικά ΑΝ.ΕΛ. Για ελάτε και σεις να κάνετε συγκέντρωση να δούμε πόσους θα έχετε.
      Σήμερα στο επιμελητήριο ήταν πάνω από 200 άνθρωποι και άλλοι τόσοι έφυγαν γιατί δεν χωρούσαν στην αίθουσα.

      Διαγραφή
    3. ΜΑΤΣΚΟ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΚΡΥΦΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΠΑΛΙ?

      Διαγραφή
  10. Φίλε μου Κώστα βλέπεις τι γίνεται;
    Στο site υπάρχουν άρθρα εξαιρετικού ενδιαφέροντος τα οποία γεννούν προβληματισμό και όμως δεν ασχολείται κανείς με αυτά. Αντίθετα μόλις εμφανιστεί κάτι που έχει σχέση με τοπικούς, αυτόματα ενεργοποιείται κάθε κομπλεξικός πικραμένος και αρχίζει το πανηγύρι.
    Το κακό είναι ότι ο κάθε πανηγυρτζής που πίσω από την ανωνυμία κατεβάζει τα εξ' αμάξης, στην πραγματικότητα θα ήθελε να είναι στη θέση αυτού τον οποίο λούζει. Αλλά ο δύστυχος είναι τόσο ανίκανος που ούτε λαμόγιο δεν μπορεί να γίνει.
    Τελικά η ρήση ότι ο εχθρός του φτωχού είναι ο φτωχότερος είναι πολύ σοφή και αποδεικνύεται καθημερινά εδώ μέσα, όπου ο κάθε ηλίθιος έχει για εχθρό και συναγωνίζεται τον πανηλίθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ase mas re megale....rimakses ta tameia kai twra tha rthei i pitsirika na swsei ti xwra

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ

      Διαγραφή
    3. Σε γνωρίζω από το ποδόσφαιρο και επειδή ξέρω τι είσαι δεν θα σου δώσω τη χαρά να βρίζεις επώνυμους πίσω από την "ανωνυμία" σου.
      Βγές πρώτος με το λαμπρό σου ονοματάκι και μετά να είσαι βέβαιος οτι θα διαβάσεις και το δικό μου.
      Οσο για το πανηλίθιε συμφωνό απόλυτα μαζί σου, δέν απέχω πολύ από το πανηλίθιε αλλά εγώ το ξέρω.
      Εσύ εσένα μπορεις να σε χαρακτηρίσεις;

      Διαγραφή
    4. θα σας πούμε αφού το θέλετε αλλά πρώτα θα σας θυμίσουμε ποιοί είστε εσείς οι "απομέσα" αυτοί δηλαδή που ήσασταν μέσα στο επιμελητήριο και γιατί εμείς , οι κακοί, ήμασταν έξω από το επιμελητήριο.
      Επίσης θα σας θυμίζουμε τι είναι ακόμα αυτό που σας κρατάει μέσα στο επιμελητήριο και επιπλέον θα σας πούμε πότε θα βγείτε από το επιμελητήριο και μάλιστα θα σας πούμε και γιατί θα βγείτε από το επιμελητήριο. Εν' ολίγοις θα σας πούμε ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ, θα κάνουμε την ψυχανάλυσή σας τζάμπα.
      Πανάξιες μετριότητες μου εσείς που θέλετε να σας πούμε που έχει δουλέψει η μικρή θα σας θυμίζουμε ότι εσείς δεν έχετε δουλέψει πουθενά. Είστε τα βαμπίρ του συστήματος. Οι ανίκανοι ρουφιάνοι που σαν κουρδιστές μηχανές λαλάτε όπου σας ταΐζουν.
      Εσείς είστε αυτοί που ξεπουλάν όχι μόνο τη μάνα και τον πατέρα σας αλλά και τα ίδια τα παιδιά σας. Απόδειξη για αυτό είναι το ότι ήσασταν μέσα, εκεί όπου ο κάθε Βενιζέλος παπαρολογεί και εσείς καινοτομείτε γιατί, πρέπει να το παραδεχτείτε, είστε οι μόνες γλάστρες που χειροκροτούν προκειμένου να αρπάξουν το κοκαλάκι που θα σας πετάξουν.
      Χειροκροτήστε και σφυρίξτε αδιάφορα, αλλά θα σας δω, όχι εάν οι καρκίνοι χτυπάνε τα παιδιά σας γιατί για αυτά δεν σας καίγεται καρφί, αλλά όταν θα χτυπάνε τα κεφάλια σας.
      Θα είστε εκεί μέσα όσο αυτό το τερατόμορφο πράγμα που φέρει την επιγραφή Νεοδημοκτατικοπασοκικός αριστερισμός, έχει την εξουσία, γιατί μετά θα συνεχίζετε το θεάρεστο έργο σας από τα πρώτα έδρανα εκείνου που έχει την εξουσία ακόμα και εάν αυτός λέγεται χρυσή αυγή. Δουλειά σας είναι άλλωστε γιατί, για τους γνωρίζοντες, το ίδιο κάνατε και στην χούντα γιατί εσείς είστε η χούντα.
      Αναρωτηθείτε λοιπόν γιατί είστε φασίστες του κερατά, τι είναι αυτό που γουρουνοποιεί την σκέψη σας και όταν μπορέσετε να καθίσετε μπροστά στον καθρέφτη και να φτύσετε τη μούρη σας τότε ξαναρωτήστε, όχι τους κυρίους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τα ίδια σας τα παιδιά αν στα όνειρά τους σας είδαν ποτέ σαν εφιάλτη.
      Αν ακούγοντας την απάντηση του παιδιού σας έχετε λίγο τσίπα, τότε αυτοκτονήστε γιατί έστω και την ύστατη ώρα μπορείτε να προσφέρετε κάτι στην κοινωνία.

      Διαγραφή
  11. Η βουλευτίνα ανέκδοτο που κανένας δεν γνωρίζει στο κιλκίς.Ας μας πείτε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ που έχει δουλέψει η μικρή,πως την κρίνεται από τις συνεντεύξεις παρωδία που δίνει και γιατί η υπάλληλος της ήταν έξω από το επιμελητήριο.
    Υ.Γ:εξαργύρωσε τους αγώνες της για τα μεταλλεία.Οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορόιδα που αγωνίζονται για να μην γίνουν αυτά στο Κιλκίς ενώ η ίδια καρπώνεται το 2χιλιαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.