Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Δράμα οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού

Υπογράφει το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
"Σας ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου 2013 τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» μαζί με τις συζύγους τους πραγματοποίησαν 2ήμερη εκδρομή σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Δράμα. Η άφιξη των εκδρομέων στην Ξάνθη έγινε γύρω στις 11.00΄το πρωί του Σαββάτου και αμέσως μετά τα μέλη του Συλλόγου αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους επισκέφτηκαν το φημισμένο «παζάρι» της πόλης και προέβησαν σε αγορές τοπικών παραδοσιακών προϊόντων που επιθυμούσαν. Το μεσημέρι η αποστολή αποσύρθηκε για ξεκούραση σε ξενοδοχείο της πόλης και το απόγευμα αναχώρησε για μια σύντομη επίσκεψη-βόλτα στην όμορφη πόλη της Κομοτηνής. 

Το βράδυ επέστρεψαν στη Ξάνθη και μετέβησαν στην ταβέρνα με ζωντανή μουσική «η φωλιά του πετεινού» όπου και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με καλό φαγητό και πολύ πιοτό, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα και τις άριστες χορευτικές ικανότητές τους. Το πρωί της Κυριακής, διασχίζοντας την οροσειρά της Ροδόπης, επισκέφτηκαν την απομακρυσμένη κωμόπολη της Σταυρούπολης και από εκεί επιβιβάστηκαν σε τρένο με το οποίο έκαναν την πανέμορφη διαδρομή Σταυρούπολη-Ξάνθη, διασχίζοντας τα «Θρακικά Τέμπη» παράλληλα με τον ποταμό Νέστο, θαυμάζοντας την απείρου κάλους Ελληνική ύπαιθρο. 

Αμέσως μετά ξεναγήθηκαν στην παλιά πόλη της Ξάνθης με τα διατηρητέα νεοκλασικά διώροφα κτίρια του 19ου αιώνα, την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική συνύπαρξη της Ανατολής με τη Δύση, τη Δημοτική Πινακοθήκη, το Λαογραφικό Μουσείο καθώς και την οικία γέννησης του Μάνου Χατζηδάκη. 

Το μεσημέρι οι εκδρομείς αποχαιρέτησαν τη γραφική πόλη της Ξάνθης και ξεκίνησαν για τη Δράμα. Εκεί επισκέφτηκαν το Χριστουγεννιάτικο χωριό, την παραμυθένια «Ονειρούπολη», γευμάτισαν, έκαναν τις τελευταίες τους βόλτες και γεμάτοι από όμορφες εμπειρίες πήραν το δρόμο της επιστροφής. Αργά το βράδυ της Κυριακής επέστρεψαν στο Κιλκίς μετά από ένα ξένοιαστο διήμερο με όμορφες αναμνήσεις και με ανανεωμένη τη διάθεσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.