Το Κολυμβητήριο «Δημάρχου Γεωργίου Γίτσου» στον Εύρωπο επαναλειτουργεί από την Τρίτη 23 Ιουνίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Παιονίας, το ωράριο λειτουργίας από τις 23 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου θα είναι από τις 11:00 έως τις 19:00, ενώ από τις 2 Ιουλίου το κοινό θα μπορεί να το επισκέπτεται από τις 14:00 έως τις 20:00.
Τα Σαββατοκύριακα το κολυμβητήριο θα λειτουργεί από τις
10:00 έως τις 20:00. Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας θα υπάρχει συνεχής
παρουσία ναυαγοσώστη, ενώ διαθέσιμη είναι και παιδική πισίνα.
.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.
Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.
Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.