Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2026

Ο Ηλίας Θεοχαράκης εκπρόσωπος της ΝΙΚΗΣ στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στο Πολύκαστρο

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Πολύκαστρο Παιονίας Κιλκίς, παρουσία τοπικών αρχών, φορέων και πολιτών. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, το Κίνημα ΝΙΚΗ εκπροσώπησε ο Ηλίας Θεοχαράκης, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι προς τιμήν των αγωνιστών της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, αποτίοντας φόρο τιμής στη θυσία και τον αγώνα τους για την ελευθερία της πατρίδας.

Σε δήλωσή του, ο κ. Θεοχαράκης χαρακτήρισε την ημέρα «διπλή γιορτή και διπλή χαρά για το γένος των Ελλήνων», αναδεικνύοντας τη σημασία τόσο της εθνικής επετείου όσο και της θρησκευτικής εορτής.

Παράλληλα, ευχήθηκε «η Κυρία Θεοτόκος, η Υπέρμαχος Στρατηγός του έθνους, να σκεπάζει με τη Θεία Χάρη της την πατρίδα μας τα δύσκολα αυτά χρόνια», ενώ κάλεσε τους Έλληνες «να ζουν με μετάνοια και πίστη στον Χριστό, ώστε να περάσουμε όσο γίνεται πιο ήπια τα παγκόσμια δεινά που φαίνεται πως έρχονται».










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.