Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2026

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 ετών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου 
Επιμελητηρίου Κιλκίς

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Κωνσταντίνος Βιολιτζής, και ο Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Σωτήριος Τσέτος, παραβρέθηκαν στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.).

Την εκδήλωση χαιρέτησε με ομιλία του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ενώ παρούσα ήταν και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άννα Ευθυμίου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε η επίσκεψη της κας Ευθυμίου στη ΒΙΠΕ Κιλκίς, καθώς και η συμμετοχή της ως κεντρικής ομιλήτριας στην εκδήλωση που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κιλκίς με θέμα: «Ισορροπώντας Κορυφές: Ηγεσία – Μητρότητα – Καριέρα»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, και θα εστιάσει στον σύνθετο και απαιτητικό ρόλο της γυναίκας, η οποία καλείται να ισορροπήσει τη μητρότητα με την επαγγελματική της πορεία και τη συμμετοχή της σε θέσεις ευθύνης στη δημόσια και επιχειρηματική ζωή.

Το Επιμελητήριο Κιλκίς συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά σε θεσμικές πρωτοβουλίες και να αναλαμβάνει δράσεις που ενισχύουν την ισότητα, τη γυναικεία παρουσία στη λήψη αποφάσεων και τη βιώσιμη ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.