Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

"Ανοίγουμε τον Διάλογο για την Έμφυλη Βία" - Μια καμπάνια του "To the Point" (Video)

Υπογράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Δημοσιογράφος
Το 1ο μέρος της καμπάνιας του To the Point για την έμφυλη βία ολοκληρώθηκε. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει και μια σημαντική συνέχεια. Με όλες μας της δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ότι η ανάγκη για την καταπολέμηση της βίας είναι πιο επιτακτική παρά ποτέ. Δεν τα λέμε εμείς, αλλά έρευνες που έχουν δεί κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας.

Στο 1ο μέρος της καμπάνιας 8 γυναίκες με διαφορετικές επαγγελματικές και πολιτικές καταβολές έδωσαν το δικό τους μήνυμα. Άλλωστε η έμφυλη βία μας αφορά όλους!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την καθεμιά ξεχωριστά.

-Την Ιόλη Τέντε, Πρόεδρο του Συλλόγου των Επιστημονικών Συνεργατών της Βουλής για την συμμετοχή της, της ιδέες της και την πολύτιμη βοήθεια της.

- Την Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, Βουλεύτρια Επικρατείας με την Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει αναπτύξει μια σημαντική δράση σε θέματα ισότητας.

- Την Έφη Μιχελάκη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, η οποία έστειλε το δικό της δυναμικό μήνυμα.

- Την Κατερίνα Καζάνη, Βουλεύτρια Εύβοιας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής & Υπεύθυνη του Κοινοβουλευτικού Τομέα Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας του κόμματος.

- Την ψυχολόγο, Ελισάβετ Μελετιάδου που έδωσε μια επιστημονική και πιο ευρεία διάσταση στο μήνυμα της.

- Την δικηγόρο, Χριστίνα Χαραλαμπίδου που έστειλε ένα σαφές μήνυμα για το νομοθετικό πλαίσιο και την μεγάλη συζήτηση που πρέπει να ανοίξει.

- Την επιχειρηματία, Ελένη Αρουτίνοβα για την σημαντική συμμετοχή της.

- Την Θωμαή Νταφούλη, Δικηγόρο η οποία έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα για την ανάγκη να σπάσει η σιωπή.

Συνεχίζουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.