Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Πέτρος Παππάς: Η "αριστεία" της Κυβέρνησης της ΝΔ σε όλο της το μεγαλείο

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Κρίνοντας μάλλον ως επιτυχημένη την θητεία του ως Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Υπουργός Υγείας της, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, αποφάσισαν να αναβαθμίσουν τον πτυχιούχο του Tμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (γυμναστή) στο επάγγελμα, Διοικητή έως σήμερα του Νοσοκομείου Κιλκίς, σε υποδιοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Να θυμίσουμε στους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης, ότι, η Κυβέρνηση με αυτή της την απόφαση, αναβαθμίζει τον εν λόγω Διοικητή, ο οποίος σύμφωνα με τα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού, που δημοσίευσε το Υπουργείο Υγείας, έγραψε κάτω από την βάση (συγκέκριμενα συγκέντρωσε 369,43 στα 800 μόρια), ενώ σύμφωνα με το δημοσιευμένο βιογραφικό του, είναι γυμναστής στο επάγγελμα χωρίς σχετικές σπουδές στην υγεία και στη διοίκησή της!

Ακόμη, να θυμίσουμε στους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης, των οποίων τις υγειονομικές δομές θα διοικεί, εφεξής, ο εν λόγω Διοικητής, ότι παραδίδει το Νοσοκομείο Κιλκίς σε πλήρη διάλυση.

Η Παθολογική Κλινική του λειτουργεί σχεδόν αποκλειστικά με μετακινουμενους ιατρους, το σωματείο των εργαζομένων καταγγέλει 3 προσφατους θανάτους ασθενών από διασπορά covid εντός της κλινικής, ο αξονικός τομογράφος, και μια σειρά άλλων κλινικών του νοσοκομείου υπολειτουργούν, ενώ ο ίδιος δεν κατάφερε ποτέ να λειτουργήσει ούτε την πολυδιαφημισμένη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κιλκίς, ούτε όμως και να πραγματοποιήσει έστω και μια μαστογραφία στον ψηφιακό μαστογράφο του Νοσοκομείου.

Με μεγάλη θλίψη αντιλαμβάνομαστε ότι η "αριστεία" της ΝΔ έχει πέσει κάτω από την βάση και το ΕΣΥ αντιμετωπίζεται ως λάφυρο για καριέρες αποτυχημένων πολιτευτών της και ανθρώπων προδήλως άσχετων με το αντικείμενο της υγείας.

Δεσμεύομαι στους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης, ότι θα παρακολουθώ στενά το "έργο" της νέας, διορισμένης από την Νέα Δημοκρατία, Διοίκησης της 4ης ΔΥΠΕ και θα ασκήσω όλα τα μέσα ελέγχου που προβλέπονται από το αξίωμά μου και το νόμο, για τα "έργα και τις ημέρες της".

Πέτρος Παππάς
Βουλευτής Κιλκίς
Αν. Τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.