Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Προσοχή: Παριστάνουν υπαλλήλους της ΠΕ Κιλκίς και εξαπατούν ανυποψίσταους πολίτες

Ανακοίνωση ΠΕ Κιλκίς

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εφιστά την προσοχή σε όλους τους ενδιαφερόμενους, αναφορικά με κρούσμα απόπειρας εξαπάτησης πολιτών από τρίτους, σε βάρος της Π.Ε. Κιλκίς και ανυποψίαστου πολίτη, για το οποίο ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Οι επιτήδειοι, προσποιούμενοι υπαλλήλους της αρμόδιας Υπηρεσίας της Υποδιεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού & Ανθρωπίνων Πόρων της Π.Ε. Κιλκίς και με το πρόσχημα πληρωμών (στοιχεία που ενδεχομένως εντοπίζουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) προσπάθησαν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας να πείσουν για καταθέσεις ποσού ανυποψίαστο πολίτη, ο οποίος αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για απόπειρα εξαπάτησης και ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές και την Π.Ε. Κιλκίς για το περιστατικό.

Παρακαλούνται οι πολίτες - εάν αντιληφθούν σε τηλεφωνική επικοινωνία απόπειρα εξαπάτησης από αγνώστους που παριστάνουν πως είναι υπάλληλοι της Π.Ε. Κιλκίς - να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία της Π.Ε. Κιλκίς (2341350132) άμεσα, καθώς και με τις αστυνομικές Αρχές για να καταγγέλλουν το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.