Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Τα νέα των τμημάτων βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης (7/2/2024)

Δελτίο τύπου τμημάτων βόλεϊ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Αξιούπολης
Αγωνιστικό τμήμα Παγκορασίδων Κ16
Στα πλαίσια του αναπτυξιακού πρωταθλήματος παγκορασίδων η ομάδα μας που βρίσκεται στον Β΄όμιλο της Ένωσης ΕΣΠΕΜ αγωνιζόταν εκτός έδρας με τον Άτλαντα Κιλκίς τον οποίον και νίκησε με 3-0 σετ (11-25, 24-26, 18-25). Το αρνητικό του αγώνα ήταν, οι αθλήτριες των δύο ομάδων (ηλικίας 13-14 χρόνων) να παίζουν σε ένα γήπεδο χωρίς θέρμανση κάτω από χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωϊνές ώρες.

Σύνθεση ομάδας. (Σταύρος Χατζηγεωργιάδης): Παντηρμά Ξανθή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Τσακαλίδου Άννα, Νίτση Αντωνία, Μπούρα Ραφαηλία, Τερζίδου Εβίτα, Δαμακούδη Αλεξάνδρα, Βάτσου Χρύσα, Καραθόδωρου Πηνελόπη, Κοντοπούλου Κατερίνα, Ρουκούδη Λαμπρινή, Καραθόδωρου Ελευθερία.

Αγωνιστικό τμήμα Κορασίδων Κ18

Πρωτάθλημα Κορασίδων Κ18 Ένωσης ΕΣΠΕΜ (Γ΄Όμιλος)

Αίας Κιλκίς – ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης 0-3 σετ (24-26, 23-25, 22-25)


Η ομάδα του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης κέρδισε με καθαρή νίκη (3-0 σετ) και τον Αίαντα Κιλκίς. Ένα πολύ καλό παιχνίδι, με γεμάτα σε πόντους σετ, με ένταση, με εναλλαγές στο σκορ.

Η ομάδα μας έπαιξε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και στα 3 σετ. Με υπομονή και στοχευμένη τακτική, με πίεση στο ΣΕΡΒΙΣ αλλά κυρίως με πολύ πειθαρχία στο παιχνίδι της και με λίγα λάθη κατόρθωσε να νικήσει την αντίπαλο της.

Η ομάδα μας έδειξε πως έχει αποκτήσει αρκετές εμπειρίες αγώνων, έχει προσωπικότητα, είναι διεκδικητική και έχει πολύ καλή ψυχολογία.

Σύνθεση: (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Τέφα Μαρία, Παντηρμά Κατερίνα, Παπασταϊκούδη Εύα, Παπά Μαρία, Νίτση Αντωνία, Τσόνογλου Χρυσή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Μπακαρτζάκη Αθανασία, Τσάφα Μαρία, Βύσια Ελένη, Πατρικίου Ελένη. Παντηρμά Ξανθή, Ζηλελίδου Θεοδώρα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.