Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Ψηφίζουμε και στηρίζουμε τα δικά μας παιδιά

Παρέμβαση ΓΕ.Λ. Πολυκάστρου

Λιγο πριν τη ληξη της ψηφοφορίας ζητάμε τη στήριξή σας.
Η ψηφοφορία λήγει σήμερα και ώρα 24:00.
Το σχολείο μας ΓΕ.Λ. Πολυκάστρου συμμετέχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό Imagine the change you want to see in the EU. Eπτά μαθήτριές μας έχουν δημιουργήσει ένα βίντεο με μηνύματα σχετικά με την προσφορά της γυναίκας διαχρονικά και κατά της έμφυλης βίας. Ζητάμε να διαθέσετε λίγο απο το χρόνο σας και να ψηφίσετε την προσπάθειά μας, είτε απευθείας όσοι έχετε ήδη λογαριασμό esep, ειτε με σύντομη εγγραφή.

Σας καλούμε λοιπόν, να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια με την ψήφο σας, για να φτάσει η φωνή μας στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς τα 10 βίντεο με τις περισσότερες ψήφους θα εξετασθούν από ειδική επιτροπή και τα τρία από αυτά θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες στις 21 Μαρτίου 2024.

https://citizens-initiative-forum.europa.eu/video-competition/change-her-chains_en

Διαδικασία εγγραφής:

 Πατήστε στο register, συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία και ένα
έγκυρο email.

 Στο email που δηλώσατε θα σας σταλεί ένας σύνδεσμος.

Πατήστε στο σύνδεσμο και δημιουργήστε τον προσωπικό σας κωδικό. (Ο κωδικός πρέπει να έχει τουλάχιστον δέκα χαρακτήρες και να αποτελείται τόσο από κεφαλαία όσο και μικρά λατινικά γράμματα, αριθμούς και ειδικούς χαρακτήρες)

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.