Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

(VIDEO0 Υψηλή η συμμετοχή και στο Νομό Κιλκίς στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Τα ίδια υψηλά πανελλαδικά ποσοστά συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, σημειώνει και ο νομός Κιλκις. Ενδεικτικά είναι τα στοιχεία, καθώς μέχρι το μεσημέρι και στα πέντε Εκλογικά Κέντρα που στήθηκαν στο νομό Κιλκίς, στην πόλη του Κιλκίς και σε Πολύκαστρο, Γουμένισσα, Καμπάνη και Χέρσο, οι φηφίσαντες έφτασαν τους 1.600 περίπου. 

Ειδικότερα, στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, από τις 7 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι, συμμετείχαν: Στις 3 κάλπες του Κιλκίς 700 φίλοι και μέλη του κόμματος, στο Πολύκαστρο 340, στη Γουμένισσα 250, στον Καμπάνη 100 και στο Χέρσο 190. 

Σημειώνεται ότι στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του 2021, την πρώτη Κυριακή, έσπευσαν στις κάλπες του νομού, συνολικά 2.500 Κιλκισιώτες και Κιλκισιώτισσες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.