Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Καλώς ορίσατε στο Κιλκίς κ. Παραστατίδη

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Προεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ

Καλώς ορίσατε στο Κιλκίς κ. Παραστατίδη.
Καλές επισκέψεις να γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για θέματα του τόπου μας και ίσως φανούν χρήσιμες για να μπορέσουμε να επιλύσουμε πολλά προβλήματα που επί μακρόν ταλανίζουν την περιοχή μας.

Μέχρι εδώ όλα καλά κε Βουλευτά αλλά μια συμβουλή, με όλο το θάρρος ειλικρινά, καλοπροαίρετα.

Πριν βγείτε στο φακό και γενικά στη δημοσιότητα καλό είναι να γνωρίζετε πλήρως την πορεία και την ιστορία ενός θέματος που έχετε την πρόθεση να αναδείξετε.

Αναφερόμαστε στην εικόνα που παρουσίασε ο κ. Παραστατίδης και αφορά το χώρο που προοριζόταν να κατασκευασθεί το κολυμβητήριο της πόλης κοντά στο δημοτικό στάδιο και στα δυο δημοτικά κλειστά γυμναστήρια.

Ο Βουλευτής της αντιπολίτευσης επισκέφθηκε τα αφημένα στη μοίρα τους ερείπια κατασκευών στο χώρο όπου θα λάμβανε σάρκα και οστά το όνειρο ετών και γενεών συντοπιτών μας ένα σύγχρονο κολυμβητήριο.

Δυστυχώς όμως για αυτόν δυο πράγματα συμβαίνουν, ή δεν γνωρίζει, και για αυτό καλό είναι πριν κάνει οτιδήποτε ασκώντας το αντιπολιτευτικό του δικαίωμα να ενημερώνεται διεξοδικά, ή προσπαθεί να αποκρύψει την πραγματικότητα η οποία είναι μόνο μια:

η περιβόητη υπόθεση κατασκευής του κολυμβητηρίου που θάφτηκαν 1.250.000 ευρώ, έλαβε χώρα επί ημερών ΠΑΣΟΚ στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Οταν κυβέρνηση της χώρας ήταν το κόμμα με τη σημαία του οποίου εκλέχθηκε βουλευτής αλλά και σε τοπικό επίπεδο και η νομαρχία αλλά και ο δήμος ανήκαν επίσης στο ΠΑΣΟΚ.

Καλό θα ήταν να μας απαντήσεις, τι έκανε για το θέμα αυτό πατέρας σου Θεόδωρος, ως νομάρχης Κιλκίς και ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ;

Περιμένουμε την απάντηση, όχι σε βίντεο, αλλά γραπτώς.

Θα έχει ενδιαφέρον

Κύριε Παραστατίδη μετά το ολέθριο λάθος σας παραμονές των εκλογών να αποκαλύψετε τα σχέδια του προγράμματος του κόμματος σας περί αύξησης της φορολόγησης των Ελλήνων πολιτών, υποπέσατε τώρα σε ένα εξίσου σημαντικό λάθος για το κολυμβητήριο του οποίου η ευθύνη μη ολοκλήρωσης και η εικόνα που εμφανίζεται φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή ΠΑΣΟΚ.

Λίγη προσοχή δεν βλάπτει κύριε Βουλευτά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.