Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Μήνυμα Καλλισθένης Πάκα για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Υπογράφει η Καλλισθένη Πάκα – Κυμπαρίδη

Υπ. Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία 

Στις 9 Ιουνίου συνδιαμορφώνουμε το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να βγει ισχυρή από τις εκλογές αυτές .
Πρέπει να συνεχίσει να είναι το πιο ισχυρό κόμμα εντός του Ε.Λ.Κ., του κεντροδεξιού κόμματος που υποστηρίζει την Ευρωπαική ολοκλήρωση και διέπεται από τις ιδεολογικές αρχές της χριστιανοδημοκρατίας και του φιλελεύθερου συντηρητισμού, για να ακούγεται η εθνική μας φωνή σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Ευρώπης .

Οι εκλογές αυτές είναι εκλογές πολιτικής ευθύνης και ωριμότητας και η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να υπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εθνικά συμφέροντα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την επόμενη πενταετία.

Να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις και να συνδιαμορφώσει τις αλλαγές που θα καθορίσουν το αύριο της Ευρώπης στην Άμυνα, την Αγροτική Πολιτική, στις Επενδύσεις, στο Μεταναστευτικό, στην Κλιματική Κρίση και το Δημογραφικό.
ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ .

Αξιόλογοι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές κοσμούν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας , άνθρωποι που μπορούν να αγωνιστούν δυναμικά και να υψώσουν τη φωνή τους για την Ελλάδα .

Την Κυριακή 9 Ιουνίου ψηφίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .

Συνεχίζουμε να οδηγούμε την Ελλάδα μπροστά, σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.