Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Ευχές και μηνύματα για τους υποψηφίους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη προς τους υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων

«Εύχομαι οι νέοι και οι νέες του τόπου μας που θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και συγκέντρωση, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν έναν ακόμα σταθμό ανάμεσα σε πολλούς στη ζωή μας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, εύχομαι, ολόψυχα, να ανταμειφθούν οι κόποι σας και να εκπληρώσετε τους στόχους και τις προσδοκίες σας.
Συγχαίρω τους γονείς και τους καθηγητές, οι οποίοι στηρίζουν διαρκώς την προσπάθεια των μαθητών και μοιράζονται μαζί τους τις αγωνίες και τους κόπους της προετοιμασίας των τελευταίων χρόνων. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, καλή δύναμη και επιτυχία».


Ευχές Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Κιλκίς για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Αγαπημένοι μας μαθητές,σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος, αυτός της προετοιμασίας σας, φτάνει στο τέλος του.

Μπροστά σας ανοίγεται ένα μέλλον γεμάτο προοπτική και δυνατότητες.

Και μην ξεχνάτε ότι αυτή είναι μια από τις πολλές μάχες που έχετε να δώσετε στη ζωή σας.

Άλλες θα είναι πολύ πιο δύσκολες και πολύ πιο αποφασιστικές. Με νηφαλιότητα
και αυτοπεποίθηση μπορείτε να την κερδίσετε.

Συνεχίστε να διεκδικείτε τα ονειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι προσδοκίες και οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα επίπεδα.

Οι πανελλήνιες, είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή του κάθε μαθητή, όμως δεν είναι και καθοριστική. Δεν σημαίνει πως όποιος δεν πετύχει στη σχολή που επιθυμεί, δεν θα πετύχει και τους στόχους του.

Είμαστε μαζί σας στην προσπάθεια που κάνετε, κόντρα στις δυσκολίες και στα εμπόδια που έχετε.

Δίπλα σας ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Έχετε την αμέριστη συμπαράσταση μας.

Καλή επιτυχία

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές, όπου έφτασε η στιγμή να δοκιμαστούν, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο αγώνας και η επίπονη προσπάθεια που καταβάλλατε όλο αυτό το σχολικό έτος κορυφώνεται, έχοντας πάντα την στήριξη των γονέων και των εκπαιδευτικών σας.

Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας γεμάτος προκλήσεις που απαιτεί προσπάθεια, ψυχραιμία και πίστη στον εαυτό μας.

Με υπομονή, συγκέντρωση στον στόχο και πίστη στον εαυτό σας, είμαστε όλοι σίγουροι πως θα επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

Καλή επιτυχία!

Η σκέψη και οι ευχές όλων μας να σας συνοδεύουν!

Ο δήμαρχος Παιονίας
Κώστας Σιωνίδης

Μήνυμα Στέφανου Παραστατίδη, Υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Παιδείας του ΠΑΣΟΚ

Για άλλη μια χρονιά χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες ξεκινούν την κοπιαστική και απαιτητική διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Άγχος, αγωνία αλλά και ελπίδα για χιλιάδες μαθητές και γονείς.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας σημαντικός σταθμός στη μορφωτική, επαγγελματική και κοινωνική εξέλιξη των νέων.

Μπορεί να γίνει ευκαιρία για μια νέα αρχή για πολλούς αλλά δεν είναι το τέλος για κανέναν.

Η διεκδίκηση των ονείρων για μια καλύτερη ζωή είναι μια διαρκής μάχη.

Είμαστε δίπλα τους και ευχόμαστε ολόψυχα να δώσουν με επιτυχία την τωρινή και τις μελλοντικές τους μάχες, για την πραγμάτωση των προσδοκιών τους για μια καλύτερη ζωή.

Καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς που τους στηρίζουν και αγωνιούν μαζί τους.


Μήνυμα 
Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς, εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Το αναφαίρετο δικαίωμα στη διεκδίκηση του οποιουδήποτε ονείρου σας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να σταματά από το όποιο θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα αυτών των εξετάσεων.

Με θάρρος, ψυχραιμία και πίστη στις δυνάμεις σας, μη σταματάτε ποτέ να διεκδικείτε τα όνειρα σας.

Είναι η αρχή και όχι το τέλος …

Μήνυμα της Οργάνωσης Κιλκίς της ΚΝΕ 

«Ψηλά το κεφάλι, είστε ήδη νικητές!»

«- Ήδη έχετε νικήσει την κούραση, την πίεση, το άγχος.

- Ήδη τα έχετε βάλει με μια ατελείωτη ύλη, ατελείωτα φροντιστήρια, ατελείωτο διάβασμα. Με θυσίες στα οικονομικά των οικογενειών σας, στον προσωπικό σας χρόνο με την παρέα και τα ενδιαφέροντά σας.

- Είστε νικητές, γιατί είστε μια γενιά που δεν έμαθε ποτέ να τα παρατάει. Έμαθε να αγωνίζεται, να πέφτει, να σηκώνεται και να προχωρά.

- Γιατί είστε από τα παιδιά που... "δεν κάθονται καλά".

- Γιατί στο Γυμνάσιο τα βάλατε με την πανδημία και τα κλειστά σχολεία.

- Γιατί στο Λύκειο τα βάλατε με συνεχείς αλλαγές (Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, Τράπεζα Θεμάτων), που επιδείνωσαν τα διαχρονικά προβλήματα και τις ελλείψεις του σχολείου, απόρροια της πολιτικής ΕΕ - κυβερνήσεων - υπουργείων.

- Γιατί, φέτος, αναμετριέστε με τον άδικο νόμο για την ίδρυση των ιδιωτικών Πανεπιστημίων που ο κόπος των πολλών "μετρά" όσο η τσέπη όσων λίγων τα έχουν.

- Γιατί, τελικά, σε έναν κόσμο μέσα στη σαπίλα και τη βία, γεμάτο πολέμους, φτώχεια, εγκλήματα, εσείς αποδείξατε πως "η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε ξεπουλιέται, ούτε προσκυνά".

Οι πανελλαδικές εξετάσεις έχουν ημερομηνία λήξης. Ο αγώνας για να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας, όμως, δεν τελειώνει ποτέ.

Το μέλλον και τα όνειρά σας τα κρατάτε στα χέρια σας.

Θα τα κάνουμε πράξη ΜΑΖΙ και ΟΛΟΙ ΜΑΣ, όσοι επιλέγουμε να αγωνιστούμε τολμηρά για τη ζωή μας κόντρα σε όλους όσοι μας τη μαυρίζουν και βάζουν εμπόδια. Εκεί είναι η δύναμη, η αισιοδοξία, εκεί αρχίζουν, τελικά, όλα.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.