Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 9/5/2024, 5:23 μ.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στη Χαλκιδική για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη χθες (8 Μαΐου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ημεδαπός άνδρας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του:

- 34 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 102,2 γραμμαρίων,

-  συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 5,16 γραμμαρίων,

- ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, βάρους 1,72 γραμμαρίων,

- 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

- 1 συσκευασία με νάιλον σακουλάκια και

- το χρηματικό ποσό των 570 ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών,

τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Επιπλέον, στην αυλή του σπιτιού του είχε αποκρύψει το χρηματικό ποσό των 5.000, ευρώ, που όπως προέκυψε από την έρευνα, ανήκε σε ημεδαπό, ο οποίος πριν από 3 ημέρες είχε απωλέσει ένα τσαντάκι που περιείχε το παραπάνω χρηματικό ποσό και 2 τραπεζικές κάρτες.

Το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, συνεργός τους, προσποιούμενος τον λογιστή, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό σε περιοχή της Πέλλας και με το πρόσχημα καταβολής χρηματικού επιδόματος, τον έπεισε να μεταφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό του ενός ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των 3.250,15 ευρώ, το οποίο παρελήφθη σε τρεις διαδοχικές τραπεζικές αναλήψεις από τον δεύτερο ημεδαπό.


Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών και αναζητήσεων που διενεργούνται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν:από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μεσημβρινές ώρες της 08-05-2024 στη Μενεμένη, 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι και ένας κόφτης μετάλλων,

από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (08-05-2024) στα διόδια Ασπροβάλτας, δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 28 και 40 ετών, καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 27-04-2024,

από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, μεσημβρινές ώρες χθες (08-05-2024) σε περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, 61χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενώπιον 18χρονης, προέβη σε πράξη που προσέβαλε την τιμή της,

από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09-05-2024), 23χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης Ανακριτή Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή και προσαγωγή της για σωματεμπορία και εκβίαση,

- από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας «Ζ», βραδινές ώρες χθες (08-05-2024) στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος άδειας οδήγησης, προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο αναπτύσσοντας ταχύτητα. Στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει πεζός πλην όμως ακινητοποιήθηκε παρά την αντίσταση που προέβαλε, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, συσκευασία με κάνναβη βάρους (48,18) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.