Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Συμμετοχή του Πέτρου Παππά, σε εκδήλωση με θέμα την απόδοση δικαιοσύνης στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Ο Βουλευτής Κιλκίς και αν. Τομεάρχης Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Πέτρος Παππάς συμμετείχε χθες, 3 Απριλίου, στην εκδήλωση που οργάνωσε, στο Ευρωκοινοβούλιο, η Ευρωβουλευτής κ. Έλενα Κουντουρά με θέμα την απόδοση δικαιοσύνης στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Σε παρέμβαση του ενώπιον των εκπροσώπων της Κομισιόν, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σιδηροδρόμων και της Προέδρου της επιτροπής μεταφορών TRAN, του Ευρωκοινοβουλίου, ο Πέτρος Παππάς τόνισε ότι η απόπειρα συγκάλυψης των εγκληματικών ευθυνών για το σιδηροδρομικό ατύχημα, δεν πρέπει να γίνει ανεκτή, ενώ το πόρισμα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Σιδηροδρόμων, του Σεπτεμβρίου του 2023, το οποίο επισημαίνει την ανυπαρξία σχεδίων ασφαλείας και την πλήρη σύγχυση αρμοδιοτήτων που επικρατεί στους ελληνικούς σιδηροδρόμους, πρέπει να αποτελέσουν την αφορμή, ώστε η Ελλάδα να συμμορφωθεί, επιτέλους, με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, στις σιδηροδρομικές μεταφορές.

Σε συνομιλία του με τραγικούς γονείς του δυστυχήματος, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση με ομιλίες και παρεμβάσεις στην εκδήλωση, ο ίδιος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα βρίσκεται δίπλα στον δίκαιο αγώνα τους, μέχρι να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και οι ένοχοι να τιμωρηθούν σύμφωνα με τον νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.