Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

“Αντί να υπερασπίζονται τους συναδέλφους τους στους Δήμους, ... πουλάνε και νταηλίκι!”

Δελτίο τύπου Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη και τραμπούκικη συμπεριφορά του Βαβάμη Πέτρου, αντιπροέδρου του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκις-Παιονίας και συνδικαλιστικού στελέχους της ΣΥΝΑΝ, που χειροδίκησε ενάντια στον Τάσο Βασιλακάκη, μέλος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκις-Παιονίας και μέλος του ΓΣ της ΠΟΕ ΟΤΑ εκλεγμένου με τη ΔΑΣ, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου στα γραφεία του συλλόγου.

Είναι δεδομένο ότι αυτή η επίθεση σχετίζεται με τη δράση της ΔΑΣ όλο το προηγούμενο διάστημα, που δίνει όλες της τις δυνάμεις ενάντια στην απαξίωση και την υποβάθμιση των υπηρεσιών στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας, που επιβάλλει το κράτος και οι κυβερνήσεις.

Οι τραμπουκισμοί και οι ψευτομαγκιές δεν τρομοκρατούν τη ΔΑΣ και όσους τη στηρίζουν. Αντίθετα επιβεβαιώνει την ορθότητα της δράσης και των αγώνων της.

Η οργανωμένη προσπάθεια της ΣΥΝΑΝ και των συνεταίρων της ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ να μην αναδεικνύεται κανένα πρόβλημα στο Κιλκίς, απογοητεύοντας έτσι τους συναδέλφους μας, θα πέσει στο κενό!

Το Διοικητικό Συμβούλιο να πάρει τώρα δημόσια θέση για το ζήτημα που πλήττει το κύρος του συλλόγου και τις θέσεις που τους εμπιστεύονται οι εργαζόμενοι! Παράλληλα να λάβει ουσιαστικά οργανωτικά μέτρα για να μην συμβούν ξανά παρόμοια περιστατικά. Δύσκολη η ανηφόρα αλλά ακόμη πιο δύσκολη η κατηφόρα και ο ξεπεσμός!

Δεν μπορεί κάποιοι να υπερασπίζονται στα λόγια τους αγώνες του κλάδου ενώ στην πράξη τους υπονομεύουν με τη σιωπή και την αδράνεια τους. Δεν μπορεί κάποιοι να καλλιεργούν την αυταπάτη στους συναδέλφους ότι μπορούν να τα βρίσκουν με τους Δημάρχους, ότι πρέπει να σφίξουν κι άλλο το ζωνάρι, να βρίσκουν τελικά την άκρη μόνοι τους! Είναι δυνατόν να μην καταντήσεις μετά τραμπούκος;

Tέτοιες συμπεριφορές αποθρασύνουν το κράτος και την εργοδοσία να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική τους, στρέφονται ενάντια στον αγώνα των εργαζομένων και πρέπει να καταδικαστούν.

Η οργανωμένη προσπάθεια απαξίωσης του συνδικαλιστικού κινήματος, που η ιστορία του είναι γραμμένη με θυσίες, δεν θα περάσει! Αυτά ονειρεύονται οι κυβερνήσεις και τα κυβερνεία τους στους Δήμους.

Συμβάντα σαν και αυτό δεν μας πτοούν αλλά αντίθετα μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο!

Δεν παζαρεύουμε τις ανάγκες μας και τα δικαιώματα μας!

Συνεχίζουμε αταλάντευτα και μαχητικά την υπεράσπιση της ζωής μας, κόντρα στη λογική όλα να υποτάσσονται στα συμφέροντα και τα κέρδη των λίγων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.