Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η Επιμορφωτική Κιλκίς ενημερώνει τους νέους ηλικίας 18 έως 30 ετών που σχετίζονται με τη δημοσιογραφία για μια ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική εμπειρία στην Ευρώπη

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς λαμβάνοντας ενημέρωση από τη Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Interreg NEXT MED, ενημερώνει το νεανικό κοινό (ηλικίας 18-30 ετών) που ασχολείται ή ενδιαφέρεται σχετικά με τη δημοσιογραφία για το πρόγραμμα #Youth4Regions.

Οι συμμετέχοντες νέοι μέσα από ένα ξεχωριστό ταξίδι στις Βρυξέλλες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, να επισκεφθούν Ευρωπαϊκά ιδρύματα και εκπαιδευτούν. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές έως τις 08 Ιουλίου 2024.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη χρηματοδότηση της ΕΕ και το χειρίζεται η Διεύθυνση Γενικής Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν μόνο από εδώ: https://www.interregnextmed.eu/apply-now-youth4regions-the-programme-for-aspiring-journalists/.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς ενθαρρύνει τους νέους για συμμετοχή σε εκπαιδευτικές δράσεις για την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών και εύχεται σε κάθε ενδιαφερόμενο νέο καλή επιτυχία στην αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών (αλλά και εθνικών) ευκαιριών Δια Βίου Μάθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.