Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Απαράδεκτα μικρόφωνα

Επιεικώς απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση της μικροφωνικής εγκατάστασης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Μικρόφωνα που λειτουργούν όποτε θέλουν, με συνεχείς διακοπές και ενίοτε με θόρυβο και μπουκωμένο ήχο, είναι το σύνηθες σε κάθε συνεδρίαση, από την έναρξη της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Το γεγονός αυτό προκαλεί ενόχληση, αλλά και αμηχανία, καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι δημοτικοί σύμβουλοι κατά τις τοποθετήσεις τους δεν ακούγονται και αναγκάζονται να διακόψουν τον λόγο τους, να αλλάξουν μικρόφωνα -μήπως και λειτουργεί καλύτερα το διπλανό!- ή ακόμα ακόμα και να αλλάξουν θέση, όπως συνέβη με τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Ασλανίδη, κατά τη προχθεσινή πρώτη Λογοδοσία της δημοτικής αρχής για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου.

Όπως η δημοτική αρχή φρόντισε για τον ευπρεπισμό του χώρου με νέα έπιπλα και καθίσματα για το σώμα κατά την προηγούμενη θητεία της, έτσι και τώρα θα πρέπει να επιδιορθώσει το πρόβλημα, δείχνοντας τον δέοντα σεβασμό προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους, όσο και στους πολίτες που προσέρχονται στις συνεδριάσεις, προκειμένου να ενημερωθούν για θέματα που τους αφορούν.

Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.