Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (27/3/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Ισοπαλία στο Χωρύγι
Ισόπαλος την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αναδείχθηκε μέσα στο Χωρύγι ο Αλέξανδρος Κιλκίς με 1-1. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες θα δώσουν αγώνα μπαράζ για την παραμονή τους. Ο αγώνας βέβαια μπορεί να είναι άνευ σημασίας μιας και η Κρηστώνη είναι πολύ κοντά στην παραμονή της στην Γ΄ Εθνική.

Ο Αλέξανδρος ήθελε τη νίκη μέσα στο Χωρύγι για να «προσπεράσει» στην βαθμολογία την Αξιούπολη και να ολοκληρώσει από σήμερα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, πέτυχε το γκολ στο 25’ με τον Μπελίτσα, είχε και ευκαιρία με τον Δεμερτζή και για δεύτερο τέρμα όπως επίσης και με τον Παυλίδη αλλά δεν το βρήκε.

Το Χωρύγι με τον Κωνσταντινίδη στο 75’ έφερε το ματς στα ίσα. Από μία φάση εν συνεχεία για τους δύο αντιπάλους με τον Γρηγοράκη από κοντά να μην βρίσκει στόχο, ενώ οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος είχαν οριζόντιο δοκάρι έπειτα από στατική φάση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Κατσάκης, Καραστεργίου, Παυλίδης, Κουρτεσίδης, Σιδηρόπουλος, Κόλα, Μπελίτσας, Χριστοφορίδης (78’ Γκαμπριντασβίλι), Γρηγοράκης, Κότσι, Δεμερτζής (46’ Γρίβας).

Συνεχίζει με το απόλυτο η Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς

Με το απόλυτο συνεχίζει η Κ14 του Αλέξανδρου Κιλκίς στο πρωτάθλημα της Ένωσής μας καθώς το πρωί της Κυριακής επικράτησε εύκολα με 5-0 του Α.Ο. Πολυκάστρου Παιονίας στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μούρου είχαν πολύ καλή εμφάνιση, με συνδυαστικό ποδόσφαιρο πέτυχαν τα πέντε τέρματα ενώ θα μπορούσαν να φτάσουν και σε ακόμη περισσότερα.

Σκόρερ οι Κίμων Νικολαΐδης. Τάσος Παρλαλόγλου, Σάββας Αντωνιάδης, Μιχάλης Κελίδης και Γιώργος Πουρίκι.

Η δράση στην ΕΑΚΕ

Στα γήπεδα του Μακεδονικού αγωνίστηκαν το Σάββατο η Κ10 «Φιορεντίνα» και η Κ12 «Παρί» για τα πρωταθλήματα της ΕΑΚΕ! Η «Φιορεντίνα» έδωσε δύο αγώνες με τις πολύ ποιοτικές ομάδες του Πρωτέα Ευόσμου και του ΠΑΟΚ κερδίζοντας εμπειρίες και παραστάσεις από αυτά τα δύο δυνατά τεστ.

Η Κ12 «Παρί» αγωνίστηκε απέναντι στην Ακαδημία Γιώργου Κούδα και επικράτησε με 801 παραμένοντας κοντά στην κορυφή της κατάταξης και ουσιαστικά προετοιμάζεται για την επόμενη φάση των νικητών.

Αγώνες για την ΕΑΚΕ είχαν το Σάββατο η Κ8 «Πόρτο» στα γήπεδα του Ντίνου Κούη και η Κ9 «Μπάρτσα» στα γήπεδα του Μακεδονικού. Ιδανικός καιρός για ποδόσφαιρο με την «Πόρτο» να δίνει δύο παιχνίδια και την «Μπάρτσα» ένα με το σημαντικότερο σε αυτές τις ηλικίες να είναι το γεγονός πως οι μικροί μας ποδοσφαιριστές αγωνίζονται συνέχεια.

Το προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το Προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον μήνα Μάρτιο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς, που αποτελεί το επίσημο προπονητικό κέντρο των «ασπρόμαυρων» στον Νομό μας. Ο Αλέκος Θεοδωρίδης υποδέχθηκε τα παιδιά (γεννηθέντες από το 2011-2014) και τους προπόνησε σε καινοτόμες ασκήσεις. Πολλές επαφές με την μπάλα, «μονομαχίες» και «τελειώματα» στην προπονητική μονάδα των ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.