Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Δράση αλληλεγγύης του Συλλόγου Κομμωτών και Κουρέων Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σ
υλλόγου Κομμωτών και Κουρέων Νομού Κιλκίς

Μια ζεστή αγκαλιά με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο χάρισαν τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, μέλη του συλλόγου Κομμωτών και Κουρέων Νομού Κιλκίς, σε μια δράση αλληλεγγύης που συγκέντρωσε απεριόριστο ενδιαφέρον.

Τα μέλη του συλλόγου περιποιηθηκαν την κόμη περιπου 100 συνολικά πολιτών, σε όλο το νομό, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Για την υλοποίηση της δράσης ο σύλλογος συνεπραξε με τους εφημεριους των ιερών ναών Πεντε και Δεκα Μαρτύρων (π.Πολύκαρπος) Κοιμησεως της Θεοτόκου (π.Νικολαος) και Αγίου Δημητρίου (π.Επιφάνιος), με την ευλογία του Σεβασμιωτατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Βαρθολομαίου καθως και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κεντρο Δημιουργικης Απασχολησης Παιδιων με Αναπηρια Ν.Κιλκις.

Στην Κιλκίς, η δράση διεξήχθη στο εργαστήριο κομμωτικής του ΟΑΕΔ, με τη στήριξη του διευθυντή κ. Ν. Δεδεδάκη, της καθηγήτριας κα. Ραβανιδου και την ενεργή συμμετοχή των μαθητριών του τμήματος κομμωτικής.

Από νωρίς το πρωί τα ψαλίδια και τα εργαλεία περιποίησης πήραν "φωτιά " και η προσέλευση των πολιτών κινήθηκε σε ικανοποιητικα επιπεδα.

Όπως σημειώνουν τα μέλη του συλλόγου, με αυτόν τον τρόπο, με μια απλή και συμβολική κίνηση, "μετουσιωνουν " το μήνυμα των Χριστουγέννων, της αγάπης και της αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.

Τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν είναι οι:

1)Εφη Νικολάου

2) Βάσω Ουτσογλου

3) Εφη Ναρχατουνίδου

4) Σάκης Ρούπελης

5) Μπιρλή Μαρία

6)Κιόση Λίνα

7)Πελαγία Περπερίδου

8)Γιώργος Σοφιανός

9)Ευαγγελία Πανταζίδου

10)Σοφία Φουντουκίδου

Ο σύλλογος Κομμωτών/Κουρέων ν. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά :

*Τον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Βαρθολομαίο και τους εφημεριους των τριών ναών που αγκάλιασαν τη δράση,

*Τον διευθυντή του ΟΑΕΔ κ. Ν.Δεδεδακη , την καθηγήτρια Αννα Ραβανιδου και τους/τις μαθητές /μαθήτριες του τμήματος κομμωτικής τέχνης για την παραχώρηση του χώρου, τη συνεργασία και τη θερμή στήριξη τους

*Τους χορηγούς Yours cosmetics με προιοντα KYANA, Πετσετες AQUARIUS,φουρνος Μυλος και το Ευα Μαρι για τα γλυκα.

* Τα ΜΜΕ του νομού για τη στήριξη τους και την προβολή της δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.