Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Λεωνίδα Τζαβέλλα ως περιφερειακού συμβούλου Κιλκίς, με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Α. Τζιτζικώστα

Υπογράφει ο Λεωνίδας Τζαβέλλας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς
Φίλες και Φίλοι
Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως Περιφερειακού Συμβούλου Κιλκίς.

Αδιαμφισβήτητα οι εκλογές αποτελούν ταυτόχρονα δικαίωμα και υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη, διασφαλίζοντας την ελευθερία επιλογής ανάμεσα σε ένα πλήθος διαφορετικών προτάσεων.

Πιστεύω ακράδαντα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και θεωρώ ότι η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι ζήτημα κομμάτων, αλλά η συνεύρεση στο ίδιο μετερίζι πολλών ανθρώπων, άξιων και ικανών από όλο το πολιτικό γίγνεσθαι.

Σε αυτό το αίσθημα ενότητας μεταξύ ατόμων που τους συνδέουν κοινά συμφέροντα, κοινοί στόχοι ή κίνδυνοι, βρίσκει στήριξη η «Αλληλεγγύη».

Ας καταλάβουμε πως η αλληλεγγύη είναι η άλλη όψη της ελευθερίας. Δεν είναι μόνο θέμα ανθρωπιάς. Είναι η έμπρακτη αναγνώριση της κοινής προσπάθειας που μας ενώνει.

Ο τόπος μας, έχει ανάγκη τη φροντίδα πολιτών που να ενδιαφέρονται, να ασχολούνται και να οραματίζονται για αυτόν.

Ας κάνουμε, με τις σωστές επιλογές μας, το όνειρο πραγματικότητα.

Σταθερός στις αξίες αλλά και στις επιλογές μου, με υπομονή και επιμονή, καθώς επίσης και με μεγάλη διάθεση προσφοράς ζητώ την στήριξη και υποστήριξή σας για να αγωνιστώ και να διεκδικήσουμε μαζί την δυνατότητα να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει, να επιλύει χρονίζοντα προβλήματά του και πρωτίστως να απαλλαγεί από παθογένειες ετών που τον κράτησαν στο περιθώριο.

Ας γίνουν ο Σεβασμός, η Αξιοπρέπεια, και η Αλλαγή τα δικά μας ζητούμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.