Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Συγχαρητήρια Επιμελητηρίου Κιλκίς στους νεοεκλεγέντες Βουλευτές

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς και εγώ προσωπικά διερμηνεύοντας και τα αισθήματα όλων των μελών του, εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας, στους εκλεγέντες Βουλευτές Π.Ε. Κιλκίς κ.κ. Γεωργαντά Γεώργιο, Παππά Πέτρο και Παραστατίδη Στέφανο και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και δημιουργική επιτυχημένη θητεία προς όφελος των πολιτών και του τόπου μας.

Επίσης συγχαίρουμε τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων, για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και τα αποτελέσματα που επέτυχαν.

Θεωρούμε ότι με όραμα, στόχους, ήθος και εντιμότητα, πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί, με μοναδικό στόχο τη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Πιστεύοντας στην αγαστή μας συνεργασία, θα μπορούμε να λύσουμε πολλά από τα προβλήματα που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού, η επιτυχής δράση του οποίου αποτελεί το μεγαλύτερο εχέγγυο για την πρόοδο του τόπου μας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Χρήστος Χατζημλάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.