Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κιλκίς στις εργασίες της ΓΣ του ΕΕΔΕΓΕ στη Ζάκυνθο

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς 
Με τη συμμετοχή του μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς κας Ευδοξίας Δημητριάδου, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, οι εργασίες της πρώτης Γ.Σ. στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) για το 2023, εκδήλωση που φιλοξένησε το Επιμελητήριο Ζακύνθου.

Στη Γενική Συνέλευση τα μέλη του ΕΕΔΕΓΕ, που είναι επιχειρηματίες και εκλεγμένες σύμβουλοι των Επιμελητηρίων όλης της χώρας, αναφέρθηκαν στις προσπάθειες, που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, στις εκδηλώσεις, που έχουν προγραμματιστεί με στόχο την ενημέρωση σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες επιχειρηματίες, καθώς και σε δράσεις εξωστρέφειας από τα Επιμελητήρια μέλη, που θα πραγματοποιηθούν τους προσεχείς μήνες σε όλη την Ελλάδα.

Η Πρόεδρος του ΕΕΔΕΓΕ, κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, στην ομιλία της τόνισε μεταξύ άλλων ότι στόχος του ΕΕΔΕΓΕ, παρά το ρευστό περιβάλλον διεθνώς, παραμένει η ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και η συνδιαμόρφωση μιας συμπεριληπτικής κοινωνίας, που θα αξιοποιεί στο έπακρο τις ικανότητες των γυναικών και θα απορρίπτει στερεότυπα, προκαταλήψεις και διακρίσεις.

Ύστερα από τον κλειστό κύκλο εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, απηύθυνε διαδικτυακό χαιρετισμό η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα Μαρία Συρεγγέλα, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ζακύνθου, κ. Διονύσης Ακτύπης, η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, κα Κατερίνα Μοθωναίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, κ. Φώτης Κόττης, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) κ. Γιάννης Μασούτης, καθώς και εκπρόσωποι άλλων Επιμελητηρίων και της επιχειρηματικής κοινότητας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.