Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 5/2/2023, 7:06 μ.μ.


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη προχθές (2 Φεβρουαρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση, αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και σε στεγασμένο χώρο στάθμευσης ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει:

· 165,3 γραμμάρια ηρωίνης,

· 29,3 γραμμάρια κοκαΐνης,

· 4,2 γραμμάρια κάνναβης,

· 1 πιστόλι με γεμιστήρα και 6 φυσίγγια,

· 1 σπρέι πιπεριού και

· 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Θεσσαλονίκης.


Σύλληψη για ναρκωτικά


Συνελήφθη χθες (3 Φεβρουαρίου 2023) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια συσκευασία με κάνναβη βάρους 213 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω προχθές (2 Φεβρουαρίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, τη στιγμή που είχε αφαιρέσει από επιχείρηση μαζί με 3 συνεργούς του, μεταλλικά αντικείμενα αξίας 1.500 ευρώ. Οι 2 από τους συνεργούς του, αντιλαμβανόμενοι την αστυνομική παρουσία, με απειλή αντικειμένου και σωματική βία απώθησαν αστυνομικό και διέφυγαν με όχημα που οδηγούσε ο τρίτος συνεργός. Τα στοιχεία τους έχουν ταυτοποιηθεί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Από τον χώρο κατασχέθηκε ένας μεταλλικός κόφτης μήκους 90 εκατοστών.

Ανακοίνωση Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω δυσμενών καιρικών συθηκών

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι λόγω εκδήλωσης έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων, από ώρα 23:00’ της 04-02-2023 έως την ύφεση των καιρικών φαινομένων, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στο ρεύμα πορείας με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα επί του οδικού άξονα του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, από Διόδια Μαλγάρων έως Κόμβο Κλειδίου, εξαιρουμένων όσων εκ των ανωτέρω οχημάτων έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλη της Λάρισας.

Για τα επιτρεπόμενα κινούμενα οχήματα επί του ανωτέρω οδικού δικτύου, που έχουν προορισμό τους Νομούς Πιερίας, Λάρισας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Αττικής, στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων όλων των λοιπών κατηγοριών, υπενθυμίζεται η υποχρέωση του εφοδιασμού και χρήσης των οχημάτων τους με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εξαιρούμενων των οχημάτων τα οποία φέρουν ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα που φέρουν ειδική σήμανση του «αλπικού» συμβόλου).

Από τις εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται:

– τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β., Π.Υ., κλπ),

– τα οχήματα οδικής βοήθειας,

– τα οχήματα που μεταφέρουν αλάτι και

– τα οχήματα που κατευθύνονται από κόμβο Κλειδίου προς Εγνατία οδό (Βέροια, Κοζάνη κ.τ.λ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.