Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Τελική φάση (Final-4) πρωταθλήματος Βόλεϊ Κορασίδων Κ18 (ΕΣΠΕΜ)

Δελτίο τύπου ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης
Η ομάδα των κορασίδων του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης, μετά την μίνι προετοιμασία της μπήκε στην τελική ευθεία και είναι έτοιμη για το Final-4.

Ολοκλήρωσε τον κύκλο της προετοιμασίας με δύο εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια που έκανε, με τον Μυγδονιακό και τον Ιωνικό Διαβατών. Στόχος των φιλικών παιχνιδιών ήταν, να εγκλιματισθεί η ομάδα του ΑΣΑ σε παιχνίδια υψηλού επιπέδου για την κατηγορία της, με ένταση, ρυθμό, πίεση, γρήγορο παιχνίδι και με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σου δίνουν αυτοπεποίθηση και σταθερότητα στο παιχνίδι σου. Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή να διορθωθούν τεχνικοτακτικά λάθη και να δοκιμασθούν κάποιες επιθετικές τακτικές.

Οι 4 ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση είναι: Πιερικός Κατερίνης, Πάνθηρες Κοζάνης, Αριστοτέλης Σκύδρας και ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης. Τα παιχνίδια είναι διπλά με βαθμολογία. Η πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων.

Πρώτος αγώνας για τον ΑΣΑ, εντός έδρας στην Αξιούπολη, το Σάββατο (4-2-2023) στις 15:00 με τον Πιερικό Κατερίνης. Σας περιμένουμε στο κλειστό να βοηθήσετε την προσπάθεια μας και τον στόχο που θέσαμε για κατάκτηση κάποιου μεταλλίου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.