Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Σαφή σημάδια βελτίωσης για τα κορίτσια του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Με τον ΑΣ Αλέξανδρο Αξιούπολης συναντήθηκε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ Κιλκίς στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ για την κατηγορία των παγκορασίδων, την Κυριακή 15/1/2023. Τα κορίτσια του ΑΤΛΑ έδειξαν σαφή σημάδια βελτίωσης σε όλους τους τομείς, μιας και οι προηγούμενες εμπειρίες τους, τις βοήθησαν να εξελιχθούν σε επίπεδο ψυχολογίας και συνακόλουθα να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους. 

Το παιχνίδι που ξεκίνησε άχαρα για τα κορίτσια (25-11), εν συνεχεία με τις απαραίτητες διορθώσεις από πλευράς ΑΤΛΑ, τα κορίτσια άγγιξαν την νίκη του πρώτου τους σετ (25-21) και εν συνεχεία πάλεψαν και για το τρίτο (25-18), δίνοντας ότι έχουν και δεν έχουν. Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση από γονείς και φίλους που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Αξιούπολης, καθώς διαπίστωσαν πως οι νεαρές αν και δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από ομάδες πιο έμπειρες από τις ίδιες, σιγά σιγά βρίσκουν τον δρόμο τους και προσαρμόζονται στα αγωνιστικά δεδομένα.

Α.Π.Ο. ΚΙΛΚΙΣ ΑΤΛΑΣ (Μπακύρτσης) : Κιλτίδου, Χαριτωνίδου, Σταμάτη Α., Σταμάτη Κ. (L), Κουλίδου, Παπαμηχαηλίδου (L), Μπακύρτση, Ταχταλίδου, Τριανταφυλλίδου Ε.,Τριανταφυλλίδου Φ., Θεοδωροπούλου, Σαχινίδου, Γκουρτσιάδου.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Παίζω Βόλεϊ - Αγαπώ τον Αθλητισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.