Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Την ήττα γνώρισαν οι έφηβοι του ΑΤΛΑΝΤΑ στο ΔΑΚ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Την ήττα γνώρισαν οι έφηβοι του ΑΤΛΑ στο ΔΑΚ Κιλκίς, την Κυριακή 17.12.2023, στις 14.00 η ώρα, από τον Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Τα αγόρια που κοίταξαν στα μάτια τον Αλέξανδρο, πάλεψαν με θράσος στα δύο πρώτα σετ, κάνοντας αίσθηση με την σταθερότητα και την επιμονή τους, όμως, αυτά δεν στάθηκαν αρκετά για να τους δώσουν την νίκη. Στο τρίτο σετ, υποχρεώθηκαν στην δέκατη ήττα τους, αφήνοντας παρ’ όλα αυτά θετικές εντυπώσεις και αισιοδοξία για το μέλλον. Το τελικό σκορ 0-3 (23-25, 18-25, 13-25) τους αδικεί, αλλά στέκεται και οδηγός για τα επόμενα παιχνίδια.

Στον αντίποδα, οι γυναίκες του ΑΤΛΑ, συναντήθηκαν με τον Α.Ο.Π. Μίλωνα Γιαννιτσών, στο ΔΑΚ Γιαννιτσών το Σάββατο 16.12.2023 στις 15.00, όπου πέρασαν άνετα και πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι γυναίκες που υπήρξαν ολόσωστες σε άμυνα και επίθεση, δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα στην ομάδα του Μίλωνα να μπορέσει να αντισταθεί στην επέλαση του ΑΤΛΑ, έως ότου γνωρίσει την ήττα με σκορ 0-3 (15-25, 16-25, 18-25). Το παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά, επισκίασε ο τραυματισμός μια αθλήτριας του Μίλωνα, στην οποία ο Άτλας εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.

Ήττα και για τις μικρές του ΑΤΛΑ, από τον Π.Α.Σ. Ίκαρο Έδεσσας, στο τοπικό ΔΑΚ, το Σάββατο 16.12.2023, στις 10:00. Τα κορίτσια του Άτλα που είχαν ένα δύσκολο πρωινό ταξίδι, δεν ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του αγώνα και με δεδομένη την απειρία τους, υποχρεώθηκαν σε μια ήττα με σκορ 3-0 (25-15, 25-3, 25-9), το οποίο είναι χαρακτηριστικό για τις ηλικίες αυτές, και φανερώνει απλώς την μεγάλη διακύμανση σε απόδοση που έχουν οι ομάδες των μικρών αθλητριών, σε αυτήν την κατηγορία. Παρ’ όλα αυτά τα κορίτσια, άφησαν αισιόδοξα μηνύματα, με την διάθεση τους και την καλή ψυχολογία με την οποία αντιμετώπισαν το παιχνίδι και το αποτέλεσμα.

Η σύνθεση των Αγοριών Κ21 (Προπονητής κ. Χειρούλης Γεώργιος): Ναστούλας Άγγελος, Γρηγοριάδης Λάζαρος, Ευθυμίου Νίκος, Καλπακίδης Θεόφιλος, Ναστούλας Ελευθέριος, Παπαγεωργίου Άγγελος, Κιουφετζόγλου – Κατσαβέλης Κυριάκος, Ευθυμίου Γεώργιος, Σιάπκαρης Ιγνάτιος

Η σύνθεση των Γυναικών (Προπονητής κ. Δερέκης Γεώργιος): Μπακύρτση Ναταλία, Βασιλού Βασιλική, Καραΐτου Μαρία, Γεωργιάδου Εριγέτη, Παπαδοπούλου Ευγενία, Αργυροπούλου Φανή, Αμοιρίδου Ελεάννα, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Καμπούρη Άννα

Η σύνθεση των Κοριτσιών Κ16 (Προπονητής κ. Γεώργιος Δερέκης): Σταμάτη Αικατερίνη, Νίρλα Ειρήνη, Σαταμάτη Άννα, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Ηλιοπούλου Ελένη, Ιωακειμίδου Βασιλική, Γουσίδου Μαρκέλλα-Ιωάννα, Ζουλάκη Μαρίνα.

Την επόμενη αγωνιστική, η οποία θα ξεκινήσει από το νέο έτος, οι Γυναίκες θα αντιμετωπίσουν τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, στο ΔΑΚ Κιλκίς το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 14.00, τα κορίτσια Κ16 την ίδια μέρα στο ΔΑΚ Καλυβιών στις 18.00, θα συναντηθούν με τον ΦΟ Αριδαίας και τα αγόρια Κ21 την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 17:00 θα συναντηθούν αγωνιστικά με τους ΑΣ Λέοντες Πτολεμαΐδας, στο ΔΑΚ Αμύνταιου, στις .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: ΑΤΛΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUADRO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ), KOUROUZIDIS WORKSHOP, FX NAILS και ΚΟΝΒΑ που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.