Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Εκδηλώσεις Οκτωβρίου 2023. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΙΛΚΙΣ για την από κοινού εκδήλωση στις 22 Οκτώβρη 2023 για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στο χώρο που στεγάζεται. Η ομιλία της χειρουργού μαστού Σοφίας Τριανταφυλλίδου, οι χορευτές του ΛΕΚ με ροζ φιογκάκια στο πέτο, τα μικρά παιδιά κρατώντας συνθήματα πρόληψης και η συμβολική φωταγώγηση με ροζ χρώμα του κτιρίου του ΛΕΚ υπενθύμισαν στους παρευρισκόμενους και όχι μόνον τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΡΙΒΑΣ που στις 28 Οκτώβρη 2023 φωταγώγησαν συμβολικά με ροζ χρώμα το κτίριο του Συλλόγου και μας έδωσαν τη δυνατότητα μαζί με τους υπόλοιπους διοργανωτές της ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΟΥ στη Γρίβα, να ενημερώσουμε το κοινό με φυλλάδια πρόληψης όσον αφορά στον καρκίνο του μαστού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το VENUE που στις 29 Οκτώβρη 2023 μας φιλοξένησε στο χώρο του, τον οποίο φωταγώγησε συμβολικά με ροζ χρώμα στέλνοντας μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού. Η ογκολόγος γιατρός Όλγα Ζαραλή μίλησε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού σε γυναίκες και άνδρες που παραβρέθηκαν. Το VENUE απέσπασε θετικότατα σχόλια τόσο για τον άνετο και φιλικό χώρο του όσο και για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των νέων παιδιών που εργάζονται εκεί, τα οποία παρακολούθησαν λεπτό προς λεπτό την ομιλία της γιατρού, ιδιαίτερα όταν εκείνη αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε επίσης στις 20 Οκτώβρη 2023 στην εκδήλωση που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Θεσσαλονίκης για τον προληπτικό έλεγχο του καρκίνου του μαστού, όπου ο κιλκισιώτης γιατρός Γεώργιος Συμπιλίδης με την ομάδα του από την Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ τις γιατρούς Σοφία Τριανταφυλλίδου και Νικόλ Μασουρίδου πραγματοποίησαν ψηλάφηση σε γυναίκες που προσήλθαν στο χώρο, ενώ ενημερωτικά μας φυλλάδια όσον αφορά στην πρόληψη καρκίνου του μαστού διανεμήθηκαν από φορείς και συλλόγους του νομού μας σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο μήνα Οκτώβρη.

Στις 30 Οκτώβρη 2023 η Πρόεδρος του Συλλόγου διαδικτυακά από το ΟΚ Radio και από την ωριαία εκπομπή ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ της Λίας Μαραντίδου με το Νικόλα Νίτσα, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου το μήνα Οκτώβρη και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι καρκινοπαθείς του νομού Κιλκίς όσο και οι εν δυνάμει καρκινοπαθείς.

Μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς υπό την καθοδήγηση του εικαστικού τους Άγγελου Παπαγγέλου και με τη σύμφωνη γνώμη του Γυμνασιάρχη Ιωάννη Λιναρδάκη, φιλοτέχνησαν τα συνθήματα κατά του καρκίνου του μαστού που χρησιμοποιήσαμε στις εκδηλώσεις μας και μας έκαναν πιο δυνατούς.

Χορηγοί στις φετινές μας εκδηλώσεις ήταν το Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο ΤΟΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΙΛΚΙΣ και το Ζαχαροπλαστείο ΜΕΛΕΝΙΟΣ.

Ουκ ολίγες οι εκδηλώσεις του Οκτώβρη στο νομό Κιλκίς για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Χωρίς όμως την εφαρμογή του Προγράμματος ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, γυναίκες του Κιλκίς και της Παιονίας στερούνται το δωρεάν προληπτικό έλεγχο της μαστογραφίας. Κάτι που δεν τις αξίζει.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.