Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

Πετυχημένη τριήμερη εκδρομή στη Λευκάδα, του Συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας
Ο πολιτιστικός σύλλογος Άγιος Τρύφων Γουμένισσας, πραγματοποίησε τριήμερη εκδρομή στην Λευκάδα. Μέλη και φίλοι του συλλόγου την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, ξεκίνησαν το ταξίδι και επισκέφτηκαν το θρυλικό γεφύρι της Άρτας, την Πρέβεζα ενώ πήγαν για προσκύνημα στην Παναγία Φανερωμένη, η οποία είναι η πολιούχος και προστάτιδα της Λευκάδας.

Στο ¨στεριανό¨ νησί του Ιονίου με την κοσμοπολίτικη γοητεία, επισκέφτηκαν το μουσείο Φωνογράφου και παλιών ενθυμημάτων, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν αρκετά κομμάτια από την σύγχρονη λαογραφική ιστορία της Λευκάδας και συλλογή από φωνογράφους και άλλα αξιόλογα εκθέματα.

Από το Νυδρί πραγματοποίησαν κρουαζιέρα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, όπου ακολούθησε περιήγηση και ξενάγηση γύρω από το νησί του Ωνάση, τον Σκορπιό. Στον δρόμο για την επιστροφή είχαν την ευκαρία να γνωρίσουν κομμάτια της Θεσπρωτικής γης. Πήραν μια γεύση από την ομορφιά της πολύχρωμης πόλης της Ηπείρου, την Πάργα και αμέσως μετά επισκέφτηκαν το υπέροχο Μέτσοβο.

Μια ωραία εκδρομή που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη ζωντάνια των ταξιδιωτών αλλά και χωρίς το ταξιδιωτικό γραφείο ΚΡΙΕΖΗΣ TRAVEL, που φρόντισε για το πρόγραμμα και την ασφαλή μετακίνηση των μελών του συλλόγου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.