Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Διευρυμένη τακτική συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς
Δύο και πλέον ώρες στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς στην διάρκεια της διευρυμένης τακτικής συνεδρίασης μας, διεξήχθη ένας γόνιμος διάλογος με αφορμή των απολογισμό των δύο τελευταίων ετών από την ανανέωση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου ως πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νομού Κιλκίς.

Θελω να ευχαριστήσω τα όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ, τα μέλη του κόμματος μου, τους προέδρους των ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ και ΠΑΙΟΝΙΑΣ κ.κ Τοπαλίδη και Γκουραμανη, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ν.ΚΙΛΚΙΣ κ Σωτηριάδη, τα μέλη της Πολιτικής μας Επιτροπής κ κ Τρεντζιδη Ανδρέα και Κυριάκο Σωτηριάδη.

Ιδιαιτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Π. Υπουργό Αντιπρόεδρο της Βουλής, βουλευτή του νομού μας κ. Γεωργαντά για την άψογη συνεργασία που έχουμε, αποδεικνύοντας και με την παρουσία του στην συνεδριαση μας. 

Ζητήθηκε και μας ενημέρωσε μετά τον απολογισμό μου, για θέματα που απασχολούν το Νομό μας. Δρόμος Κιλκίς Θεσσαλονίκης, ΠΑΘΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ, Δικαστικό Μέγαρο, Νοσοκομείο Κιλκίς, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Γηροκομείο Κιλκίς. 

Θέματα που θα συζητηθούν και στην Νομαρχιακή μας Συνέλευση όταν μας την προσδιορίσει η Γραμματεία Οργανωτικού παρουσία όλου του κομματικού μηχανισμού και με την συμμετοχή των πολιτευτών του κόμματος μας.

Συνεχιζουμε με Ενότητα και αποφασιστικότητα για το καλό του Νομού Κιλκις, για την μεγάλη Πατριωτική μας Παράταξη, τον πρόεδρο μας και Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων Κυριάκο Μητσοτάκη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.