Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Ο Κιλκισίου Βαρθολομαίος στην έναρξη της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Σε έναν από τους πιο ιστορικούς Συλλόγους του Κιλκίς, αυτόν της Ένωσης Ποντίων του νομού "Οι Αργοναύτες" βρέθηκε σήμερα, Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, προκειμένου να τελέσει τον αγιασμό για την έναρξη της νέας χρονιάς δραστηριοτήτων.

Είχε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις πλούσιες δράσεις του Συλλόγου και να ευλογήσει τα πρόσωπα όλων, Μελών της Διοίκησης και Μελών του Συλλόγου, εξαίροντας τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζουν στην διάσωση και την διατήρηση της παράδοσης, κρατώντας παράλληλα την ζωντανή τη μνήμη των προγόνων του Πόντου που γνώρισαν τον ξεριζωμό, τον πόνο και τον θάνατο.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης του Κιλκίς στηρίζει έμπρακτα όλους τους Πολιτιστικούς Φορείς και ιδιαιτέρως όσους δραστηριοποιούνται στην παράδοση, στα ήθη και στα έθιμα, και όταν του δίδεται η δυνατότητα συμμετέχει στις εκδηλώσεις τους, όπως σε δύο που διοργάνωσαν οι "Αργοναύτες".

Τέλος ευχήθηκε ο προστάτης τους Άγιος Γεώργιος να τους σκέπει και να ευλογεί τα βήματά τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.