Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

(VIDEO) Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου του Χρήστου Γκουντενούδη, στο Πολύκαστρο

 
Δελτίο τύπου Χ. Γκουντενούδη
Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ» στο Πολύκαστρο.

Σε πανηγυρικό κλίμα, με κυρίαρχη την ενθουσιώδη συμμετοχή και την ογκώδη συγκέντρωση δημοτών, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Παράταξης της οποίας ηγείται ο Χρήστος Γκουντενούδης.

Ο εξωτερικός περιβάλλων χώρος του Εκλογικού Κέντρου πλημμύρισε από κόσμο το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου.

Παρέστησαν δημότες από κάθε περιοχή του Δήμου Παιονίας, οι οποίοι την ένθερμη παρουσία τους, θέλησαν να δώσουν το μήνυμα της νίκης στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Η τελετή των εγκαινίων και του αγιασμού τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημητρίου, παρουσία εκατοντάδων δημοτών της Παιονίας αλλά και όλων των στελεχών του συνδυασμού ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πολλοί θεσμικοί παράγοντες αλλά και στελέχη της αυτοδιοίκησης του νομού μας αλλά και από όμορους δήμους.

Ο Χρήστος Γκουντενούδης δέχθηκε από τον κόσμο ευχές για την επιτυχή πορεία του εκλογικού αγώνα και αποκόμισε την σιγουριά των συνδημοτών του για την διαφαινόμενη μεγάλη νίκη, παρουσιάζοντας έναν προς έναν όλους τους υποψηφίους τόσο στο δημοτικό όσο και στα τοπικά ψηφοδέλτια.

Κατά την ομιλία του, η οποία διακόπηκε πολλές φορές από χειροκροτήματα, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Σας ευχαριστώ όλους μαζί και κάθε έναν και κάθε μια ξεχωριστά, που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Δίνουμε ηχηρά «το παρόν» για να επαναφέρουμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει, αναστρέφοντας την αρνητική πορεία που έχει πάρει τα τελευταία 4 χρόνια.

Για να δώσουμε βροντερή απάντηση σε όλους εκείνους που απεργάζονταν όλα αυτά τα χρόνια την αποδόμηση του συνδυασμού μας, γιατί έτσι τους συνέφερε. Γιατί τους συνέφερε να μην υπάρχει η δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ». Διότι τους χαλάει τα σχέδια που έχουν κάνει για να κυριαρχήσουν στα δημοτικά πράγματα του τόπου μας για ακόμη μια πενταετή θητεία, πηγαίνοντας δυστυχώς τον δήμο μας χρόνια πίσω.

Συγκροτήσαμε ένα ψηφοδέλτιο που κοσμείται από τα πλέον άξια, ικανά και αξιόπιστα στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας. Στελέχη δοκιμασμένα στον κοινωνικό και επαγγελματικό στίβο, με αξιοσύνη και εντιμότητα.

Με νέα πρόσωπα, τόσο ηλικιακά και πολιτικά αλλά και κυρίως άφθαρτα, χωρίς βάρη και διαχειριστικές αμαρτίες του παρελθόντος, χωρίς κομματικές και άλλες εξαρτήσεις, αλλά με ενθουσιασμό για προσφορά στα κοινά. Με την ανανέωση του στελεχιακού μας δυναμικού και των εκλογικών μας συνδυασμών να ανέρχεται σε πρωτοφανές ποσοστό άνω του 80%.

Ερχόμαστε ενωμένοι να ξαναμιλήσουμε στον κόσμο. Να απευθυνθούμε εκ νέου στους συνδημότες μας, πιο έμπειροι και πιο δυναμικοί, για να διεκδικήσουμε την αλλαγή στο Δήμο. Την αλλαγή και την απαλλαγή από μια διοίκηση που καθημερινά αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι βρίσκεται στην εξουσία μονάχα για να εξυπηρετήσει το ίδιον όφελος. Η σημερινή διοίκηση του δήμου μας κατηγορούσε προεκλογικά αλλά τώρα δεν προλαβαίνουν να εγκαινιάζουν δικά μας έργα.

Είμαστε εδώ σήμερα για να μιλήσουμε μαζί σας για το όραμα μας και τις κεντρικές προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Στεκόμαστε με ειλικρίνεια και εντιμότητα απέναντι σας και απευθύνουμε κάλεσμα για συμμετοχή και ανατροπή. Συμμετοχή όλων των δημοτών, χωρίς αποκλεισμούς, στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον το οποίο αξίζει στην Παιονία μας. Ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Για μια ΝΕΑ και ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ! Για την Παιονία που μας αξίζει! Την Παιονία της γνώσης και του Πολιτισμού, με την ξεχωριστή ιστορική της ταυτότητα να κατακτά το μέλλον. Την Παιονία που κερδίζει με την σύμπραξη όλων των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων της κοινωνίας μας.

Πάμε όλοι μαζί για τον τόπο μας. Πάμε όλοι μαζί για την αλλαγή !

Πάμε όλοι μαζί για μια ΝΕΑ και ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ. Στην Πράξη!

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.