Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Σχολική εφημερίδα του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Κιλκίς
Κατά το σχολικό έτος 2022 – 2023 το 1ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Κιλκίς συμμετείχε για πέμπτη χρονιά στο Πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. - ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ, ΝΟΗΣΙΣ» (ΜΝΑΕ) του ΝΟΗΣΙΣ «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας». Το πρόγραμμα ΜΝΑΕ (με κωδικό MIS 5011051) είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Σχέδιο Δράσης του ΕΠΑ.Λ. με τίτλο «Το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς δημιουργεί και το 2022-2023» πραγματοποιήθηκε κατά τους μήνες Φεβρουάριο έως και Ιούνιο 2023. Οι δαπάνες για το σύνολο των υποδράσεων καλύφθηκαν εξολοκλήρου από το πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ».

Στα πλαίσια της υποδράσης «Μαθητική εφημερίδα: Μαθητοτυπία» συντάχθηκε, εκδόθηκε και εκτυπώθηκε το παρόν τεύχος της σχολικής εφημερίδας μας, το οποίο είναι το δεύτερο τεύχος κατά σειρά .

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συνεργάστηκαν για την έκδοση του παρόντος τεύχους της σχολικής εφημερίδας μας.

Επιπλέον εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την ομάδα διαχείρισης του προγράμματος του ΝΟΗΣΙΣ «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας» για την υποστήριξη καθώς επίσης και τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς για τη συνεργασία.

Υπογράφει ο  Υπεύθυνος Έργου του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Κιλκίς Πέτρος Κ. Σαλαβασίδης

Διαβάστε ολόληρη την εφημερίδα ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.