Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 14/5/2023, 11:32 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη προχθες (12 Μαΐου 2023) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκηδόνος, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα αποθήκης της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αποσπάσματα κάνναβης βάρους 50 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα πιστόλι. Επίσης, κατασχέθηκε 1 δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργούσε σε γλάστρα.

Εξιχνίαση κλοπών 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 24ης Απριλίου 2023, παραβίασαν οικία σε περιοχή της Ημαθίας καιαφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 220ευρώ. Το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο παραδόθηκε από τον έναν ανήλικο και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 17 έως 18 Απριλίου 2023, παραβίασε όχημα ημεδαπού σεπεριοχή της Ημαθίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό του οχήματος, τοχρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα


Συνελήφθη προχθες (12 Μαΐου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα οικίας του σε περιοχή της Ημαθίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες καπνού για ναργιλέ, βάρους 5 κιλών και 546 γραμμαρίων, καθώς και 144 γραμμάρια χύμα καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών


Συνελήφθησαν χθες (13 Μαΐου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 ημεδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι άνδρες και διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα ο ένας από τους δύο παρέλαβε από βάση δένδρου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 110 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Επίσης διαπιστώθηκε να αποκρύπτουν στις οικίες τους συνολικά:

2 συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 2,6 γραμμαρίων,

2 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 11,1 γραμμαρίων,

2 συσκευασίες με κάνναβη βάρους 10 γραμμαρίων,

1 συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 7,3 γραμμαρίων και

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (13 Μαΐου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 363 γραμμαρίων, που ήταν επιμελώς κρυμμένες κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού και 1 συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 1,1 γραμμαρίων, που ήταν κρυμμένη στον μοχλό ταχυτήτων. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (13 Μαΐου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της προηγούμενης ημέρας αφαίρεσαν από οικία σε περιοχή της Πιερίας ηλεκτρονικές συσκευές, σκεύη και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 700 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Τροχαίο δυστύχημα

Σήμερα (14 Μαΐου 2023) το μεσημέρι, στο 35ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών του οχήματος. Στη συνέχεια ο 61χρονος κινούμενος πεζός τοποθέτησε τρίγωνο ασφαλείας στο οδόστρωμα και κατά την επιστροφή του στο όχημα παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 61χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.