Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Παραίτηση δημ. συμβούλου Δ. Κυριακίδη από τη δημοτική παράταξη «Κιλκίς Μπροστά», με ιδιαίτερα αιχμηρές αναφορές

Με ιδιαίτερα αιχμηρές αναφορές, υπέβαλλε την παραίτησή του από μέλος της δημοτικής παράταξης «Κιλκίς Μπροστά», ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κυριακίδης, εκλεγμένος στη Δημοτική Ενότητα Γαλλικού, με καταγωγή από τον Καμπάνη.

Στην επιστολή παραίτησής του, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος «κατηγορεί» την παράταξη της πλειοψηφίας ότι προχωρά σε προεκλογικές συνεργασίες στη βάση της εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων και ότι έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την ανάπτυξη του τόπου.

Η επιστολή του έχει ως εξής: «Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος της δημοτικής παράταξης «Κιλκίς Μπροστά».

Θεωρώ ότι δεν μπορώ να ανήκω σε αυτή τη δημοτική παράταξη που στην πορεία των ετών φαίνεται να έχει χάσει την αφετηρία και τον προσανατολισμό της.

Συνεργασίες με πρόσωπα που δεν έγιναν επί τη βάσει αρχών, αλλά εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων, θέτουν ερωτήματα για την πορεία της δημοτικής παράταξης αλλά και για την αποτελεσματικότητά της.

Το όραμα μας για την ανάπτυξη του Κιλκίς βραδυπορεί και το μόνο που φαίνεται να προχωράει είναι η προσχώρηση/προσθήκη προσώπων που χωρίς ουσιαστική προστιθέμενη αξία στην παράταξη, έρχονται μάλλον για να καλύψουν ανασφάλειες και αναζήτηση ισορροπιών.

Τιμώντας την ψήφο των ανθρώπων που με εξέλεξαν, στήριζα και θα στηρίζω το επόμενο χρονικό διάστημα τις αποφάσεις που κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Δεν μπορώ όμως να παραμείνω κομμάτι σε αυτό το παζλ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.