Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Τιρεκίδης: Τί έκαναν πρώην και νυν δημοτική αρχή για να μην είναι στο σκοτάδι, ο συνοριακός σταθμός των Ευζώνων, εδώ και 20 χρόνια;

Πρόσφατα δημοσιεύματα αναδεικνύουν το πρόβλημα της έλλειψης επαρκούς φωτισμού στο συνοριακό σταθμό Ευζώνων, τον δεύτερο μεγαλύτερο συγκοινωνιακό κόμβο της χώρας. 

Μετά λύπης, διαπιστώνουμε ότι τα έργα αναβάθμισης του οδικού δικτύου που επρόκειτο να ξεκινήσουν επί θητείας της προηγούμενης διοίκησης του δήμου Παιονίας, έμειναν στα χαρτιά, με αποτέλεσμα ο συνοριακός σταθμός των Ευζώνων να παραμένει στο σκοτάδι, εδώ και 20 χρόνια. 

Αλήθεια, πόσο υπερήφανοι μπορούν να αισθάνονται οι πρώην και νυν διοικούντες του δήμου ότι επί των ημερών τους, κάθε χρόνο, έξι εκατομμύρια επιβάτες μετακινούνται στα τυφλά, Όταν δεν μεριμνάς για την λειτουργικότητα της δεύτερης μεγαλύτερης πύλης εισόδου της χώρας, τότε πως μπορείς να μιλάς για ανάπτυξη και έργα υποδομής;

Οι δημότες ζητούν απαντήσεις στα χρόνια ερωτήματα και λύσεις στα προβλήματα τους. Όσο δεν τις λαμβάνουν, θα συνεχίσουμε να θέτουμε τα ζητήματα. Έτσι θα πορευτούμε για το καλό του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.