Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

(Video) Κιλκίς: Ομιλία Δημήτρη Κουτσούμπα και παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών νομού Κιλκίς του ΚΚΕ

 
Το πρώτο ψηφοδέλτιο κόμματος που παρουσιάστηκε επισήμως στο Κιλκίς, ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, ήταν αυτό του ΚΚΕ. Οι πέντε υποψήφιοί του -3 γυναίκες και δυο άντρες- ανακοινώθηκαν στο τέλος της πολιτικής συγκέντρωσης που διοργάνωσε η Τ.Ο. Κιλκίς την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης, με κεντρικό ομιλητή τον Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Βιογραφικά υποψήφιων βουλευτών Κιλκίς

Αλτιπαρμακίδου Ρία του Μιλτιάδη

30 ετών. Απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου
Πανεπιστημίου Θράκης, με μεταπτυχιακό στο ΑΠΘ στην πολιτική ιστορία και τις γεωστρατηγικές σπουδές. Ιδιωτική υπάλληλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς – μέλος ΟΓΕ.

Νικολαΐδου Σταυρούλα του Κοσμά

38 ετών. Απόφοιτη του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Παρακολούθησε
πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών κοινωνιολογίας με κατεύθυνση την κοινωνική και πολιτική θεωρία. Βιομηχανική εργάτρια. Μέλος του ΔΣ του Κλαδικού Σωματείου Τροφίμων Ποτών Κ. Μακεδονίας. Μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.

Σμυδάκης Χαμουρούδης Ηλίας του Παρασκευά

32 ετών. Ιδιωτικός υπάλληλος και μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων Κιλκίς.

Τεμεκενίδου Μέμα του Ιωάννη

65 ετών. Σπούδασε Εφαρμοσμένη Αγροοικολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Εργάστηκε σε βιοτεχνίες ενδυμάτων, στη λαική Επιμόρφωση, ως δασκάλα ενδυματολογίας στα ΚΕΝΕ του Οργανισμού Εργατικής Εστίας.Την τελευταία 10ετία υπήρξε εργαζόμενη του ΟΑΕΔ Κιλκίς. Σήμερα είναι συνταξιούχος. Υπήρξε συνδικαλίστρια για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και από τις πρώτες γυναίκες που εκλέχθηκαν στην α΄βάθμια αυτοδιοίκηση στην Κοινότητα της Νέας Σάντας

Τσαουσίδης Κώστας του Λαζάρου

45 ετών. Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακό στις οικονομικές επιστήμες στο ΠΑΜΑΚ. Μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς. Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Λογιστών Κιλκίς και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 9ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.